1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
03-10-2013 15:30

Αυξάνονται οι ρυθμοί στον ΟΠΕ Ρεθύμνου

Με τους ρυθμούς να αυξάνονται συνεχώς η ανδρική ομάδα του ΟΠΕ Ρεθύμνου μπαίνει στην τελική ευθεία της προετοιμασίας της, δύο εβδομάδες πριν από την έναρξη του πρωταθλήματος της Α2 Εθνικής κατηγορίας (στις 19 Οκτωβρίου).

Το πενθήμερο που ακολουθεί περιλαμβάνει τρία ακόμη φιλικά παιχνίδια για την ομάδα του Γιώργου Μπουρμπάκη, μετά από το επιτυχημένο τεστ του περασμένου Σαββάτου με αντίπαλο τον ΟΦΗ. Σήμερα στις 20.00 το βράδυ στο κλειστό του ΒΑΚ στο Ηράκλειο, οι δύο ομάδες αναμετρώνται και πάλι, ενώ για την Παρασκευή υπάρχει ρεπό. Το Σαββατοκύριακο η ομάδα του ΟΠΕ Ρεθύμνου θα το περάσει και πάλι στο Ηράκλειο, συμμετέχοντας στα ημιτελικά και τελικά του τουρνουά «Ευάγγελος Καπαρουνάκης».

Η Ρεθυμνιώτικη ομάδα αρχικά το Σάββατο στις 19.00 το απόγευμα θα αντιμετωπίσει στο κλειστό του Λίντο τον πολύ δυνατό ΣΦΠ Χανίων (επίσης ομάδα της Α2) στον ημιτελικό της διοργάνωσης. Ανάλογα με το αποτέλεσμα αυτού του αγώνα, ο ΟΠΕΡ θα παίξει στον μικρό (αν ηττηθεί) ή στον μεγάλο τελικό (αν κερδίσει), αντιμετωπίζοντας το νικητή της αναμέτρησης ΟΦΗ – Άρης Γουρνών ή Κύδων. Τα εν λόγω τουρνουά Ανδρών και Γυναικών που διοργανώνουν η ΕΣΠΕΚ και ο ΔΟΠΑΦΜΑΗ στην μνήμη των δύο εκλιπόντων Προέδρων της Τ.Ε/ΕΟΠΕ και Ε.Σ.ΠΕ. Κρήτης του Αντώνη Αλεξανδράκη και του Ευάγγελου Καπαρουνάκη.

ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΑΝΔΡΩΝ «ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΚΑΠΑΡΟΥΝΑΚΗΣ»
Α’ φάση
ΓΕΗ – Άθλεση    3 – 2
ΓΕ Ιεράπετρας – Άθλεση    0 – 3
ΓΕΗ – Άρης Γουρνών    0 – 3
Άρης Γουρνών – Κύδων    χθες

Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ (ΚΛΕΙΣΤΟ ΛΙΝΤΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ)
Ημιτελικοί
Σάββατο 5 Οκτωβρίου
17.00    Νικητής Άρης Γουρνών-Κύδων – ΟΦΗ (1)
19.00    ΣΦΠ Χανίων – ΟΠΕ Ρεθύμνου (2)
Τελικοί
Κυριακή 6 Οκτωβρίου
13.00    Ηττημένος 1 – Ηττημένος 2 (Μικρός Τελικός)
17.00    Νικητής 1 – Νικητής 2 (Μεγάλος Τελικός)

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ