1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 1198
09-09-2013 15:43

«Δεν έμεινα ευχαριστημένος...» (video)

Αξιολογείστε το άρθρο
(0 votes)

Του Κώστα Κολιού
Στο volleynews.gr μίλησε ο Κώστας Ιωαννίδης μετά το φιλικό αγώνα του Ηρακλή με τον ΑΓΣΙ. Ο προπονητής του Ηρακλή σχολίασε την εικόνα της ομάδας και την κλήρωση του πρωταθλήματος. 

Για τις εντυπώσεις του από το παιχνίδι :

«Ήταν όπως όλα τα πρώτα φιλικά. Δεν έμεινα ευχαριστημένος από την ομάδα μου κι αυτό είναι λογικό αφού η ομάδα παίζει πρώτη φορά φιλικό και μάλιστα πρόωρο. Δεν το είχαμε προγραμματισμένο αλλά θέλαμε να έρθουμε στα Γιάννενα, βλέποντας τη σοβαρή προσπάθεια που κάνει αυτή η ομάδα. Κάναμε κάποια λάθη αλλά βγήκαν και κάποια θετικά συμπεράσματα. Σαν πρώτο φιλικό δεν μπορώ να το κρίνω, θα προσπαθήσουμε να διορθώσουμε τα λάθη μας.»

Για την ομάδα και τους στόχους της :

«Η ομάδα μας κράτησε τον κορμό από πέρυσι και πλαισιώθηκε με μερικές ακόμη αθλήτριες φτιάχνοντας ένα νεανικό σχήμα. Ελπίζω να πετύχουμε το στόχο μας που δεν είναι άλλος από την παραμονή και μια άνετη πορεία στο πρωτάθλημα.»

Για την κλήρωση του πρωταθλήματος :  «Δεν μπορώ να πω αν η κλήρωση ήταν καλή ή κακή. Καλή η κακή την κάνεις σαν ομάδα. Μπορεί η χειρότερη  φαινομενικά κλήρωση να γίνει η καλύτερη. Εξαρτάται από τα αποτελέσματα που θα φέρεις. Το ότι δεν παίζουμε με ομάδα πρώτης ταχύτητας είναι ευχάριστο. Ξεκινάμε με ένα τοπικό ντέρμπι. Το καλό ξεκίνημα είναι επιθυμητό και πιστεύω να τα καταφέρουμε.Το ευχάριστο είναι ότι η ομάδα μας έχει δεθεί από την περσινή χρονιά.»
Διαβάστηκε 2432 φορές

Media

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ