1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
17-10-2013 20:45

Νίκη του Ανατόλια επί του Ηρακλή

Αξιολογείστε το άρθρο
(0 votes)
Φιλική νίκη επί του Ηρακλή πήρε η ομάδα του Ανατόλια, νικώντας τον «γηραιό» με 2-1 σετ.
Ο Κώστας Ιωαννίδης δεν έμεινε ικανοποιημένος από την εμφάνιση αλλά όπως δήλωσε «η ομάδα βρίσκεται ακόμη σε στάδιο προετοιμασίας, ευελπιστούμε ότι θα είμαστε έτοιμοι για το παιχνίδι της πρεμιέρας (πρωτάθλημα) με τη ΑΕΚ». Στα θετικά του χτεσινού φιλικού συγκαταλέγεται ότι πήρε μέρος και η Στράντζαλη που πήρε χρόνο συμμετοχής για να προσαρμοστεί αγωνιστικά, όμως ακόμη δεν είναι 100% έτοιμη. Το επόμενο φιλικό για τη γυναικεία ομάδα του Ηρακλή θα είναι το Σάββατο με τους Μακεδόνες.
Διαβάστηκε 2407 φορές

2 σχόλια

  • Comment Link Lard Παρασκευή, 18 Οκτωβρίου 2013 09:59 posted by Lard

    Εσυ δεν έλεγες ότι ρίχνουν πολυ βάρος στο γυναικείο με το οποίο δεν ασχολείται κανείς και ότι δεν έπρεπε να το είχαν τόσο ενισχυμένο οσο τωρα .ποση γραφικότητα .βρες κάτι άλλο να κανείς .

  • Comment Link Ηρακλακι Πέμπτη, 17 Οκτωβρίου 2013 20:03 posted by Ηρακλακι

    Τρενο μιλαμε η ομαδα κι ας εχασε απο ομαδα Α2. Σταχτη στα ματια της αεκ ριχνει. Μιλαμε γατος ο εφορας. Ομως αυτο που δεν καταλαβα ειναι οτι η ομαδα λεει ειναι σε περιοδο προετοιμασιας. Πλακα μας κανετε; Προν δυο μηνες ξεκινησε η προετοιμασια. Οχι οταν κερδιζει η ομαδα ολα καλα και οταν χανει ειναι σε προετοιμασια. Α κυριε εφορα να τα προσεχετε αυτα.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ