1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
29-07-2013 12:20

«Οι αθλητές του Α.Γ.Σ.Ιωαννίνων στις εθνικές ομάδες»

Αξιολογείστε το άρθρο
(0 votes)
Ανακοίνωση με την οποία αναφέρει τους στόχους του συλλόγου εξέδωσε ο Α.Γ.Σ. Ιωαννίνων.
Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Το τμήμα βόλεϊ του ΑΓΣ ΙΩΑΝΙΝΝΩΝ προσπαθεί ειδικά τη φετινή αγωνιστική περίοδο να δημιουργήσει μια διαφορετική εικόνα στο χώρο του βόλεϊ στη πόλη των Ιωαννίνων.

Νέο αίμα θα στελεχώσει τους άνδρες και τις γυναίκες μας με στόχο τη δημιουργία ανταγωνιστικών ομάδων στο δύσκολο πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής κατηγορίας.

Νεαρές ηλικιακά αθλήτριες, φιλόδοξες και ταλαντούχες έχουν ήδη ενισχύσει το ρόστερ του Α.Γ.Σ.Ιωαννίνων  τη νέα αγωνιστική περίοδο. Λία Λεωνιδάκη (Ηρακλής Θεσσαλονίκης), Νικολέττα Καραφουλίδου (Ηρακλής Θεσσαλονίκης), Νάντια Μωραϊτίδου (Ηρακλής Κηφισιάς), Σάντυ Τσελίκη (Τράχωνες Αλίμου) είναι οι πρώτες μεταγραφικές κινήσεις του σωματείου μας οι οποίες αποτελούν ήδη μέρος της γυναικείας μας ομάδας και μαζί φυσικά με τις αθλήτριες που υπάρχουν στο ρόστερ του συλλόγου μας αλλά και τις επόμενες μεταγραφικές μας κινήσεις ελπίζουμε να δημιουργήσουν ένα ομοιογενές και δυνατό σύνολο με υψηλούς στόχους.

Παράλληλα με την γυναικεία ομάδα θα ενισχυθεί τις επόμενες ημέρες και το ανδρικό τμήμα ώστε ο ΑΓΣΙ να παρουσιάσει και αντίστοιχη ανδρική ομάδα αντάξια του ονόματός του στο πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής κατηγορίας.

Παράλληλα τις επόμενες ημέρες θα ενισχυθούν με νέα μεταγραφικά αποκτήματα τα τμήματα ΝΕΑΝΙΔΩΝ ΚΑΙ ΕΦΗΒΩΝ με στόχο την πρόκριση στη τελική φάση των αντίστοιχων πανελληνίων πρωταθλημάτων.

Με τη καθοδήγηση του Βασίλη Θεοδωράκη και έμπειρου προπονητή, που σύντομα θα ανακοινωθεί από το σωματείο μας καθώς και των βοηθών προπονητών τα αγόρια και κορίτσια από τα τμήματα υποδομής θα πλαισιώνουν αντίστοιχα και ανάλογα με τη πρόοδό τους τα αγωνιστικά τμήματα.

Με τον τρόπο αυτό ανεβάζουμε τη ποιότητα του αθλήματος και δίνουμε ίσες ευκαιρίες σε όλα τα παιδιά, μέσα από σκληρή ΚΑΙ ΜΟΝΟ δουλειά, να αποτελέσουν τους μελλοντικούς αθλητές μας και να στελεχώσουν τις ομάδες μας και γιατί όχι τις αντίστοιχες εθνικές.

Η ανοδική πορεία του σωματείου μας οφείλετε στη συνεχή οργανωμένη και συστηματική  δουλειά που γίνεται τα τελευταία χρόνια. Σκοπός μας είναι τα παιδιά που έρχονται στο σύλλογό μας και θα αποτελέσουν τους αυριανούς αθλητές μας να μάθουν βόλεϊ και να δουλεύουν με επαγγελματική νοοτροπία με στόχο οι ίδιοι αργότερα να γίνουν ευρύτερα και όχι απλά επαγγελματίες.

Γνωρίζουμε ότι έχουμε δύσκολο έργο και πολλά εμπόδια. Θα τηρήσουμε όμως τις υποσχέσεις μας και δε θα γίνουμε αντικείμενο εκμεταλλεύσεως των παιδιών που θα βρεθούν στο σωματείο μας δίνοντας ίσες ευκαιρίες σε όλα τα παιδιά ανάλογα με την αγωνιστική τους και όχι την οικονομική τους πρόοδο.

Μια νέα εποχή ανατέλλει στον ΑΓΣΙ. Οι άνθρωποι που στελεχώνουν διοικητικά τα τμήματα βόλεϊ καθώς και το προπονητικό teamδίνουν έμφαση στη προβολή των αθλητών και αθλητριών μας και όχι στη δική τους προβολή. Θα πρέπει όμως όλοι να καταλάβουν πως στον αγωνιστικό χώρο παίζουν τα παιδιά των γονέων και όχι οι γονείς των παιδιών. Εμείς αυτό θα προσπαθήσουμε να το εφαρμόσουμε από τη πρώτη στιγμή. Αυτοί που ξέρουν να κάνουν καλή κριτική ας κρίνουν πρώτα τον εαυτό τους και μετά όλους τους άλλους. Τη λασπολογία τις φήμες και οτιδήποτε προσβάλλει το σωματείο μας και κατ΄επέκταση τα ίδια μας τα παιδιά δε θα επιτρέψουμε σε κανένα να το κάνει. Ζητούμε τη στήριξη όλων σας και να είστε σίγουροι ότι ο ΑΓΣΙ ήταν είναι και θα είναι ο πιο δυνατός εκπρόσωπος της πόλης μας στο χώρο του βόλεϊ.

Το  τετράπτυχο

ΘΕΛΗΣΗ – ΑΦΟΣΙΩΣΗ – ΕΠΙΜΟΝΗ ΚΑΙ ΥΠΟΜΟΝΗ πρέπει να κυριαρχεί σε όλα μας τα παιδιά για να μπορέσουμε να έχουμε τα επιθυμητά αποτελέσματα.

Για το ΔΣ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                  Ο Γ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

Βαρλαμίτης Ηλίας                            Κασιούμης Νικόλαος

Για το ΤΜΗΜΑ ΒΟΛΕΪ

ΟΙ ΕΦΟΡΟΙ                                       ΤΜΗΜΑ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΚΑΙ Δ.ΣΧΕΣΕΩΝ

Βλάχος Χριστόφορος                      Σκούρας Γεώργιος

Λιοκάτης Νικήτας».
Διαβάστηκε 1325 φορές

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ