1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
08-05-2013 11:51

Ο απολογισμός και οι ευχαριστίες του Α.Γ.Σ.Ιωαννίνων

Αξιολογείστε το άρθρο
(0 votes)
Ανακοίνωση μέσω της οποίας αναλύσει τον απολογισμό όλων των τμημάτων βόλεϊ της σεζόν 2012-2013 εξέδωσε η ομάδα του Α.Γ.Σ.Ιωαννίνων.

Αναλυτικά:

«Μια επιτυχημένη χρονιά έφτασε στο τέλος για το τμήμα βόλεϊ του Αθλητικού Γυμναστικού Συλλόγου Ιωαννίνων (ΑΓΣΙ) και υποχρέωσή μας είναι να αναφερθούμε σε όλους όσους συνετέλεσαν στο να έχουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Ο ΑΓΣΙ/ΤΜΗΜΑ ΒΟΛΕΪ επικεντρώθηκε για άλλη μια χρονιά στον οργανωτικό τομέα και έδειξε ότι αποτελείται από ανθρώπους που δουλεύουν μεθοδικά αγαπάνε το βόλεϊ και πιο πολύ τα ίδια του τα παιδιά που αποτελούν και το έμψυχο δυναμικό του.

Κατορθώσαμε την φετινή περίοδο να λειτουργήσουμε τις ακαδημίες μας, δημιουργώντας μια οικογένεια προπονητών που αποτελείται από αθλητές – προπονητές της ομάδας μας, με γνώμονα πρώτα από όλα τα παιδιά και με σκοπό την καλύτερη δυνατή προπονητική απόδοση. Προσεγγίσαμε νέα παιδιά και τα εντάξαμε στην αθλητική μας οικογένεια με το καλύτερο δυνατό τρόπο. Δουλέψαμε σκληρά μαζί τους και κατορθώσαμε να βελτιώσουμε την φυσική και τεχνική τους κατάρτιση. Κατορθώσαμε να φτιάξουμε επίσης μια οικογένεια αθλητών αποτελούμενη από δεσμούς φιλίας, αλληλοσεβασμού, ομαδικού πνεύματος και αγάπης.

Το τμήμα μας όμως δεν αποτελείται μόνο από τα παιδιά των ακαδημιών.

Αγωνιστικά τμήματα Ανδρών – Εφήβων – Παμπαίδων – Γυναικών – Νεανίδων – Παγκορασίδων είχαν και την φετινή περίοδο την τιμητική τους. Σκοπός μας ήταν τουλάχιστον την φετινή χρονιά η συμμετοχή πολλών αθλητών στα αναπτυξιακά πρωταθλήματα με στόχο την απόκτηση εμπειριών.

Η ανδρική μας ομάδα αποτελούμενη από νεαρούς αθλητές μετά από μια δύσκολη χρονιά, γεμάτη κριτικές και αμφισβητήσεις, κατάφερε να κάνει μια αξιοπρεπή πορεία στην Α2 Εθνική κατηγορία καταλαμβάνοντας τελικά την 7η θέση του πρωταθλήματος παραμένοντας στη κατηγορία και δουλεύοντας μεθοδικά άντεξε στις υψηλές απαιτήσεις της κατηγορίας αποκτώντας τεράστιες εμπειρίες για το μέλλον.

Η ομάδα γυναικών βόλεϊ του Σωματείου μας κατέλαβε πανάξια την πρώτη θέση στο πρωτάθλημα της ΕΣΠΕΔΕ αήττητη και χωρίς την απώλεια βαθμού και ταυτόχρονα το εισιτήριο που την νέα αγωνιστική περίοδο οδηγεί στην Α2 Εθνική κατηγορία

Ο αγώνας όσων συμμετείχαν σε αυτή την προσπάθεια τα τελευταία δύο χρόνια είτε εντός είτε εκτός διοικητικού συμβουλίου, απέδωσε καρπούς.

Σε αυτή την προσπάθεια δεν ήμασταν μόνοι:

Μαζί μας είχαμε τους χορηγούς μας που ενίσχυσαν οικονομικά και ψυχολογικά την προσπάθεια του τμήματός μας και πίστεψαν στην προσπάθεια των αθλητών μας και με τη δική τους χορηγική παρουσία κατορθώσαμε για το έτος 2012-2013 να πετύχουμε τα παρακάτω:

Βελτίωση συνθηκών προπόνησης ακαδημιών
 
Αγορά προπονητικού υλικού

Αγορά τεράστιου όγκου αθλητικού υλικού ομάδων και ακαδημιών

Μετακίνηση ομάδων για εκτέλεση προγραμμάτων αγώνων πρωταθλημάτων

Συμμετοχή σε αγώνες κοινωνικού χαρακτήρα για τη στήριξη της ΕΛΕΠΑΠ Ιωαννίνων.

Εκδηλώσεις για την προβολή του αθλήματος του βόλεϊ, των χορηγών υποστήριξης αλλά και των αθλητών μας.


Να ευχαριστήσουμε επίσης:

Το δημοσιογραφικό επιτελείο που κάλυπτε τις ομάδες μας καθώς και όλα τα τοπικά και πανελλήνια ΜΜΕ - ιστοσελίδες για την στήριξή τους και την φιλοξενία των άρθρων μας.

Όλους όσους συμμετείχαν ενισχύοντας οικονομικά την ομάδα μας στην εκπτωτική κάρτα διαρκείας.

Όλους τους αθλητές τις αθλήτριες και προπονητές που έδωσαν όλες τους τις δυνάμεις δούλεψαν σκληρά και βελτίωσαν την εικόνα αλλά και την ποιότητα των προπονήσεων του τμήματός μας.

Τους άνδρες και τα κορίτσια του σωματείου μας που αγωνίστηκαν σκληρά επιδεικνύοντας καθ’ όλη τη διάρκεια της χρονιάς άψογη αγωνιστική και εξωαγωνιστική συμπεριφορά για την ευόδωση του στόχου της παραμονής και της ανόδου αντίστοιχα.

Την διοίκηση της ΕΣΠΕΔΕ για την στήριξη της προσπάθειάς μας και την εν γένει στήριξη που παρέχει στον σκληρά δοκιμαζόμενο ερασιτεχνικό αθλητισμό της περιφέρειάς μας.

Τη Διοίκηση του ΠΕΑΚΙ για την όποια στήριξη μας παρείχε.

Τους ανθρώπους(υπαλλήλους) του κλειστού γυμναστηρίου που μας βοήθησαν σε αρκετές περιπτώσεις για να βγάλουμε εις πέρας το δύσκολο έργο μας και οι οποίοι ήταν πάντα δίπλα μας σε ότι τους ζητήσαμε.

Τους φιλάθλους μας που πίστεψαν στη προσπάθειά μας και μας στήριξαν σε όλα τα παιχνίδια των ομάδων μας και ελπίζουμε και τη νέα χρονιά να συνεχίσουν την υποστήριξή τους με την ίδια θέρμη.

Όλους τους γονείς που βοήθησαν με τον τρόπο τους να ενισχυθεί το τμήμα μας οικονομικά.

Τις Διοικήσεις των ομάδων που με την συγκατάθεσή τους αθλητές -αθλήτριες ενίσχυσαν το ανδρικό και γυναικείο τμήμα του συλλόγου μας.

Όλες τις Διοικήσεις – προπονητές - αθλητές και αθλήτριες των άλλων συλλόγων για την άψογη συμπεριφορά τους μέσα και έξω από τα γήπεδα καθώς επίσης και για τη φιλοξενία που παρείχαν στους αθλητές μας στα εκτός έδρας παιχνίδια μας.

Όλους τους διαιτητές που διαιτήτευσαν τα παιχνίδια μας ασχέτου ορθών ή μη σφυριγμάτων τα οποία κατά τη γνώμη μας δεν ήταν αιτία ώστε να διαμορφώσουν κανένα αποτέλεσμα είτε υπέρ μας είτε εις βάρος μας.

Τέλος ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους γονείς που μας εμπιστεύθηκαν τα παιδιά τους να προπονηθούν στο σύλλογό μας δίνοντάς τους την υπόσχεσή μας πως θα προσπαθήσουμε και την επόμενη χρονιά να είμαστε δίπλα τους φτιάχνοντας αθλητές με αρχές σεβόμενοι το αθλητικό ιδεώδες και καλλιεργώντας άμιλλα και ομαδικό πνεύμα.

Γνωρίζουμε ότι η φετινή αθλητική περίοδος είναι πολύ δύσκολη για τον σύλλογό μας ο οποίος καλείται να ανταποκριθεί στις δύσκολες απαιτήσεις της Α2 Εθνικής κατηγορίας με τη συμμετοχή δύο ομάδων Ανδρών και Γυναικών. Εργαζόμαστε σκληρά από τώρα ώστε να συμμετάσχουμε αξιοπρεπώς με ομάδες οι οποίες θα είναι ανταγωνιστικές της κατηγορίας και ελπίζουμε όλους να ανταποκριθούν στο κάλεσμά μας ενισχύοντας οικονομικά το τμήμα μας.

Γνωρίζουμε όμως επίσης ότι η ιστορία του ΑΓΣΙ στα παρκέ είναι γεμάτη από θριάμβους και νίκες. Αυτή την ιστορία είμαστε αποφασισμένοι να την τιμήσουμε και να την αναδείξουμε όπως της αξίζει. Το χρωστάμε στους υπέροχους και ταλαντούχους νέους αθλητές μας,  το οφείλουμε στα εκατοντάδες νέα παιδιά που έρχονται κοντά στο σύλλογο κάνοντας όνειρα για το αθλητικό τους μέλλον.

Σας ευχαριστούμε όλους.

Με εκτίμηση,

Το Δ.Σ. του Α.Γ.Σ. ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ

            Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                             Ο Γ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

            Βαρλαμίτης Ηλίας                                        Κασιούμης Νικόλαος



Οι ΕΦΟΡΟΙ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΒΟΛΕΪ

Βλάχος Χριστόφορος          Λιοκάτης Νικήτας

Ο ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ & Δ. ΣΧΕΣΕΩΝ ΑΓΣΙ/ΤΜΗΜΑ ΒΟΛΕΪ

Σκούρας Γεώργιος».
Διαβάστηκε 894 φορές

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ