1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
15-03-2024 22:57

Ο Πανιώνιος γιόρτασε σε εντυπωσιακή φιέστα την κατάκτηση της Πρι Λιγκ Γυναικών (vids)

Μέσα σε μια βροχή απο κυανέρυθρα χαρτάκια, φωτορυθμικά, καπνογόνα απο τους οπαδούς στις εξέδρες, η γυναικεία ομάδα του Πανιωνίου γιόρτασε στο "Ανδρέας Βαρίκας" σε μια εντυπωσιακή φιέστα την αήττητη κατάκτηση (απομένει ενα ματς ακόμη) του πρωταθλήματος Πρι Λιγκ, και την επιστροφή της μετά απο πολλά χρόνια στη Volley League γυναικών.

 Η όμορφη γιορτή του Ιστορικού ξεκίνησε αμέσως μετά τη λήξη της αναμέτρησης για την 21η αγωνιστική με 3-0 απέναντι στο Αιγάλεω. Πρώτα έγιναν βραβεύσεις στην ομάδα Κορασίδων Δ' του Πανιωνίου για την αντίστοιχη κατάκτηση  του πρωταθλήματος ΕΣΠΕΔΑ, των χορηγών, στη συνέχεια η διοίκηση του συλλόγου απένειμε τιμητική πλακέτα στον πρόεδρο της ΕΟΠΕ, Γιώργο Καραμπέτσο.

Ακολούθησε η απονομή μεταλλίων στις αθλήτριες και στο προπονητικό επιτελείο του συλλόγου της Ν. Σμύρνης απο τον γενικό γραμματέα της ΕΟΠΕ Νεκτάριο Χαλβατζή και το μέλος του ΔΣ και πρόεδρο του Αιγάλεω, Παντελή Βλάχο, ενω ακολούθησε η μεγάλη στιγμή, καθώς ο κ. Καραμπέτσος παρέδωσε στην αρχηγό, Ιωάννα Καρέλια, το τρόπαιο του πρωταθλήματος. Η τελευταία σήκωσε ψηλά την κούπα και αμέσως ξεκίνησε το πάρτι τίτλου στον αγωνιστικό χώρο και στις εξέδρες.

 Φωτό Panionianea.gr

Media

br>
br>

Σχετικά άρθρα

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ