1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
29-12-2023 17:53

Σούπερ ενίσχυση για τον Πανιώνιο με την Φερoνίκη Ζιώγα

Μετά την συμφωνία με τον Γιάννη Χαριτωνίδη, που ανέλαβε τα καθήκοντα του ως προπονητής, ο πρωτοπόρος και αήττητος στην Πρι Λιγκ Γυναικών Πανιώνιος, προχώρησε στην μεταγραφική ενίσχυση του ρόστερ του με την απόκτηση της Φερενίκης Ζιώγα.

Η 27χρονη ικανότατη διαγώνια (1μ84) που προέρχεται από ένα εξαιρετικό πρώτο γύρο με την φανέλα του Ηλυσιακού (είχε αναδειχτεί MVP της 5ης αγωνιστικής της Volley League) συμφώνησε με την διοίκηση του συλλόγου της Ν. Σμύρνης, για να τον ενισχύσει στον δεύτερο γύρο της Πρι Λιγκ και να τον βοηθήσει στην κατάκτηση του πρωταθλήματος, και του πρώτου εισιτήριου που δίνει την απευθείας άνοδο στη μεγάλη κατηγορία.

Η Φερονίκη Ζιώγα γεννήθηκε στις 25 Απριλίου 1996 και ξεκίνησε το βόλεϊ στον Τύρναβο. Έχει αγωνιστεί επίσης στην Ένωση Ελασσόνας, στην ΕΑ Λαρίσης, στον ΑΟ Λαμίας, στην Κόρινθο, στους Μακεδόνες Αξιού, στον Ολυμπιακό, στον ΑΟ Θήρας και από το καλοκαίρι του 2023 στην ομάδα του Ηλυσιακού.

 

 

Σχετικά άρθρα

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ