1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
18-04-2017 18:00

Πρόκριση ή παράταση στη Σαντορίνη

Ο δεύτερος ημιτελικός μεταξύ του ΑΟ Θήρας και του Ολυμπιακού θα λάβει χώρα αύριο στο κλειστό της Σαντορίνης, όπου οι γηπεδούχες θα προσπαθήσουν να ισοφαρίσουν την σειρά και τις φιλοξενούμενες να νικήσουν έτσι ώστε να προκριθούν στους τελικούς της Α1 Γυναικών (19/04, 17.30).
Οι «ερυθρόλευκες» φιναλιστ του Challenge Cup έχουν κάνει ήδη το πρώτο βήμα για την τελική φάση του πρωταθλήματος και χρειάζονται ακόμα μια νίκη για να «σφραγίσουν» την παρουσία τους εκεί όπου τους περιμένει για πρώτη φορά στην ιστορία του ο Πανναξιακός ΑΟΝ.

Στην τελευταία ίσως φετινή εντός έδρας αναμέτρησης, ο Α.Ο Θήρας θέλει να παρουσιαστεί πιο ανταγωνιστικός συγκριτικά με την πρώτη αναμέτρηση στου Ρέντη, έχοντας τις παρουσίες των Τέρζιτς και Μεταξά αμφίβολες.

Στο στρατόπεδο του Ολυμπιακού, το ευρωπαϊκό ταξίδι και όλη η φετινή πορεία της ελληνικής ομάδας στο Challenge Cup μόνο.. κούραση δεν έχει επιφέρει αφού η συμμετοχή για πρώτη φορά στην ιστορία της ομάδας σε τελικό ευρωπαϊκού κυπέλλου άνοιξε την όρεξη στα κορίτσια του Κοβάτσεβιτς που θέλουν να κάνουν το 2-0 και να προκριθούν στα τελικά του πρωταθλήματος.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ