1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
29-11-2023 22:40

CEV Cup ανδρών: Σφραγίζει το εισιτήριο για τους 16 ο ΠΑΟΚ

Τα δύο σετ που θα του δώσουν την πρόκριση στη φάση των «16» του CEV Cup και θα τον φέρουν αντίπαλο στην ιταλική Άλιαντζ Μιλάνο του πρώην προπονητή του Ολυμπιακού Ρομπέρτο Πιάτσα και των Oσνιέλ Μεργκαρέχο Ερνταντέζ, Ματέι Καζίνσκι, Γιούκι Ισικάβα θα αναζητήσει ο ΠΑΟΚ στη ρεβάνς με την κροατική Μλάντοστ Ζάγκρεμπ.


Ο αγώνας έχει προγραμματιστεί για την Πέμπτη 30/11, 19:00 στο PAOK Sports Arena με διαιτητές τον Πολωνό Γιάροσλαβ Μακόφσκι και τον Αλβανό Ιγκλί Φεστί.

Οπως όλα δείχνουν και στη ρεβάνς με τους Κροάτες ακραίος θα αγωνιστεί για τελευταία φορά πιθανότατα ο Μενέλαος Κοκκινάκης καθώς το ντεμπούτο του Γάλλου ακραίου βουλγαρικής καταγωγής  Άξελ Τρούχτσεφ θα γίνει στον αγώνα με τον Άθλο στην Ορεστιάδα την προσεχή Κυριακή.

Ο Βέλγος διαγώνιος του ΠΑΟΚ, Μπραμ Βαν Ντεν Ντρις δήλωσε: «Έχουμε ακόμα ένα σημαντικό παιχνίδι την Πέμπτη. Ελπίζουμε να πάρουμε την πρόκριση στον επόμενο γύρο, όπου θα αντιμετωπίσουμε, κατά πιθανότητα, την ιταλική Μιλάνο. Σημαντική παράμετρος είναι να τους πιέσουμε με το σερβίς και να δουλέψουμε το μπλοκ-άμυνα μας, και θεωρώ ότι αν το κάνουμε θα έχουμε σημαντικές πιθανότητες πρόκρισης. Είναι πάντα σημαντικό να έρχεται ο κόσμος στο Παλατάκι, καθώς δημιουργείται μία όμορφη ατμόσφαιρα. Γι' αυτό ελπίζουμε να έχουμε όσο περισσότερο κόσμο γίνεται».

Υπενθυμίζεται πως στον πρώτο αγώνα ο ΠΑΟΚ νίκησε 3-0 αφού χρειάστηκε να κάνει μεγάλη ανατροπή στο 1ο σετ όπου έχανε με 24-19.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ