1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
06-03-2018 20:21

Με το μυαλό στην Κράσνονταρ o Oλυμπιακός

Μετά από την κατάκτηση του Κυπέλλου ο Ολυμπιακός φιλοξενεί τον Πορφύρα στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής της Volley League Γυναικών (7/3, 18.00).

Οι «ερυθρόλευκες» κατέκτησαν τον πρώτο τίτλο της σεζόν και στρέφουν την προσοχή τους στο πρωτάθλημα και κυρίως στην Ευρώπη, αφού μετά από το ματς με τον Πορφύρα θα προετοιμαστούν για τον πρώτο ημιτελικό του Challenge Cup απέναντι στην Κράσνονταρ (14/3). 

Ο Πορφύρας, στο διάστημα της διακοπή του πρωταθλήματος, πραγματοποίησε φιλικό με την ΑΕΚ, στο οποίο νίκησε με 4-0. Η ομάδα του Βασίλη Πανδή έχει εδραιωθεί στην 8η θέση και θέλει να είναι ανταγωνιστική μέχρι το τέλος της σεζόν.

Μαρία Νομικού (Ολυμπιακός) στο osfp.gr: «Προερχόμαστε από την κατάκτηση του Κυπέλλου, το οποίο ωστόσο αφήνουμε πίσω μας αφού τώρα μπαίνουμε στην πιο καθοριστική καμπή της σεζόν. Έχουμε μπροστά μας το πρωτάθλημα και την Ευρώπη και αρχής γενομένης από το ματς με τον Πορφύρα θέλουμε να παρουσιαστούμε συγκεντρωμένες και με τη σοβαρότητα που έχουμε δείξει μέχρι τώρα».

Βασίλης Πανδής (Πορφύρας): «Κάθε παιχνίδι με τον Ολυμπιακό είναι μία γιορτή για το πειραϊκό βόλεϊ. Αυτή η γιορτή θα είναι ακόμα πιο όμορφη γιατί συμπίπτει με την πρόκριση του Ολυμπιακού στα ημιτελικά του Challenge Cup και την κατάκτηση του κυπέλλου στη Σαντορίνη. Του αξίζουν συγχαρητήρια για αυτές τις επιτυχίες. Ας ελπίσουμε να γίνει ένα όμορφο παιχνίδι που θα ευχαριστηθεί ο κόσμος».

STATS TIPS

Με τα 40 λάθη του Μαρκόπουλου ο Πορφύρας, έπιασε την 1η θέση των “τυχερών” ομάδων που έχουν πάρει περισσότερους πόντους από λάθη αντιπάλων στο πρωτάθλημα, με 388 πόντους και προσπέρασε την Κόρινθο που έχει 380.

Ο Ολυμπιακός στο 1ο σετ με την Κόρινθο είχε 10/14 71,43% επιθέσεις, το καλύτερο ποσοστό της 17ης αγωνιστικής και οι τέσσερις αποτυχημένες επιθέσεις έγιναν από Χίππε, Πολ, Νιέμερ και Κωνσταντινίδου. Στο ίδιο σετ είχε μόνο ένα λάθος και αυτό ήταν ένα χαμένο σέρβις της Πολ.

«Μελίνα Μερκούρη» , 18.00: Ολυμπιακός - Πορφύρας

Διαιτητές: Λιάκου, Μαριδάκη, Παρατηρητής: Γεωργόπουλος, Επόπτες: Αλεβετσοβίτης, Κομιανού, Γραμματεία: Πατούχου.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ