1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
20-10-2017 15:01

Ολυμπιακός ΣΦΠ: Ράβει το... 6ο αστέρι

Με κόουτς για τρίτη συνεχόμενη χρόνια τον Σέρβο Μπράνκο Κοβάτσεβιτς ο Ολυμπιακός ξεκινά μια ακόμη σεζόν ως φαβορί για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Οι "ερυθρόλευκες" με νέο look επιθυμούν να «ράψουν» το έκτο συνεχόμενο αστέρι τίτλου στην φανέλα τους, έχοντας συνολικά πέντε νέες αφίξεις.


Οι αλλαγές στο ρόστερ  

Ήρθαν: Φραντζίσκα Πολ, Κατερίνα Ζακχαίου, Χαρά Παπαδοπούλου, Μαρία Νομικού, Στέφανι Νιέμερ

Έφυγαν: Ευγενία Τσίμα, Μελίνα Εμμανουηλίδου, Άννα Λαζάρεβιτς, Ναντζέγια Μαλασάι, Αρετή Τέζα.

Έμειναν: Κατερίνα Γιώτα, Τζίνα Λαμπρούση, Κωνσταντίνα Βλαχάκη, Αρέτα Κονόμη, Ειρήνη Κοκκινάκη, Στέλλα Χριστοδούλου, Σάσκια Χίπε, Έλενα Μιλιντίγιεβιτς, Μαρία Μικέλη.

Μπράνκο Κοβάτσεβιτς: «Είμαστε έτοιμοι»

Ο προπονητής του Ολυμπιακού Μπράνκο Κοβάτσεβιτς δήλωσε: «Με βάση την εικόνα που έχουμε δείξει στα φιλικά και στην περίοδο της προετοιμασίας, είμαστε έτοιμοι για την έναρξη της σεζόν. Οι υποχρεώσεις μας ξεκινάνε εκτός έδρας με την ομάδα της Σαντορίνης και θέλουμε μια δυναμική εκκίνηση στο πρωτάθλημα. Οι στόχοι μας παραμένουν ίδιοι όσον αφορά την κατάκτηση των εγχώριων τίτλων. Στην Ευρώπη θέλουμε να επαναλάβουμε την περσινή πολύ καλή μας πορεία και να διεκδικήσουμε και πάλι τον ευρωπαϊκό τίτλο».


Χριστοδούλου: «Έχουμε ανέβει επίπεδο»

Η αρχηγός του Ολυμπιακού Στέλλα Χριστοδούλου δήλωσε: «Νομίζω ότι είμαστε έτοιμες για την έναρξη του πρωταθλήματος. Κάναμε πολύ καλή προετοιμασία με δυνατά φιλικά εκτός Ελλάδα και θεωρώ ότι βρισκόμαστε σε ένα καλό επίπεδο. Από κει και πέρα θα δούμε τις δυνάμεις μας κόντρα στη Σαντορίνη στην πρεμιέρα. Πιστεύω, ότι αν η ομάδα, παίξει καλό βόλεϊ με βάση αυτά που έχουμε δουλέψει μέχρι στιγμής στην προπόνηση, θα πάρει τη νίκη. Φέτος έχουμε  βελτιωθεί αρκετά. Οι αθλήτριες που έχουν έρθει έχουν ανεβάσει το επίπεδο. Σίγουρα  όσες ήταν πέρσι πρόσφεραν πάρα πολλά, όμως οι φετινές προσθήκες που έγιναν είναι πάρα πολύ καλές. Μπορούμε να ανταπεξέλθουμε σε οποιεσδήποτε συνθήκες και οποιοδήποτε παιχνίδι. Εύχομαι υγεία σε όλες τις αθλήτριες και να έχουμε μια επιτυχημένη χρονιά και φέτος».

Το ρόστερ του Ολυμπιακού

Σχετικά άρθρα

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ