1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
14-02-2017 19:56

Ιστορική αναμέτρηση για τον Πορφύρα, έτοιμο για... Γλυφάδα το Μαρκόπουλο

Ένα ιστορικό παιχνίδι κυπέλλου θα γίνει στο «Σαλπέας» με τον Πορφύρα να υποδέχεται το Μαρκόπουλο (15/2, 20.30) στο πλαίσιο των προημιτελικών του θεσμού.
Η ομάδα του Πειραιά είναι άλλη μια εκπρόσωπος της Α2 γυναικών και έχει ήδη αποκλείσει την Ηλιούπολη. Το σαββατοκύριακο νίκη τον ΖΑΟΝ εκτός έδρας και η ψυχολογία είναι στα ύψη. Η διοίκηση ετοιμάζει μια γιορτή και έκανε κάλεσμα στο κόσμο του βόλεϊ.

«Βρισκόμαστε μπροστά σε άλλο ένα ιστορικό παιχνίδι για τον Πορφύρα, όπου θα αντιμετωπίσουμε το Μαρκόπουλο που φαντάζει ως το φαβορί για τη νίκη. Αγωνίζεται και αυτή η ομάδα, όπως και η Ηλιούπολη που αποκλείσαμε στον προηγούμενο γύρο, στην παραπάνω κατηγορία ,έχει τρείς πάρα πολύ έμπειρες ξένες παίχτριες και διεκδικεί την είσοδό της στην πρώτη τετράδα του πρωταθλήματος», είπε αρχικά ο τεχνικός του Πορφύρα Βασίλης Πανδής και συνέχισε: «Εμείς από την πλευρά μας θα κοιτάξουμε να φανούμε όσο το δυνατόν πιο ανταγωνιστικοί και να αξιοποιήσουμε το παιχνίδι ως προς την προετοιμασία μας για την επίτευξη της ανόδου στην Α1 Εθνική Κατηγορία. Καλούμε τον φίλαθλο κόσμο της ομάδας μας να έλθει στο γήπεδο, να μας στηρίξει και να χαρεί ένα ακόμη μεγάλο παιχνίδι»

Στο Μαρκόπουλο ο Γιάννης Νικολάκης δεν αντιμετωπίζει ιδιαίτερα προβλήματα και παρόλο που η ομάδα του προέρχεται από δύο συνεχόμενες ήττες στο πρωτάθλημα έχει ως μοναδικό στόχο την πρόκριση.

«Είναι ένα παιχνίδι πολύ σημαντικό για μας. Παίζουμε με μια ομάδα η οποία κατά την άποψη μου είναι πολύ καλή, είναι αήττητη σε πρωτάθλημα και Κύπελλο κι αν μη τι άλλο αυτό δείχνει μία σταθερότητα και μία σοβαρότητα» σχολίασε ο έμπειρος τεχνικός και συμπλήρωσε: «Ο δείκτης συγκέντρωσης πρέπει να είναι πολύ μεγάλος γιατί τα λάθη δεν συγχωρούνται και σε καμιά περίπτωση δεν υποτιμάμε τον αντίπαλος μας. Ο Πορφύρας θα παίξει πιο ελεύθερα και ήδη έχει κάνει μία έκπληξη στον προηγούμενο γύρο, ωστόσο ο δικός μας στόχος είναι να επιστρέψει το Μαρκόπουλο μετά από πολλά χρόνια σε ένα φάιναλ φορ… Κι εφόσον είμαστε σοβαροί και συγκεντρωμένοι πιστεύω θα τα καταφέρουμε».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ