1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
14-02-2017 19:25

«Ναυμαχία» για Φάιναλ 4

Το ντέρμπι των Κυκλάδων δεσπόζει στο πρόγραμμα των προημιτελικών του Κυπέλλου γυναικών. Ο Πανναξιακός υποδέχεται τον ΑΟ Θήρας (15/2, 19.00) λίγες ημέρες μετά τη νίκη του για το πρωτάθλημα της Α1 γυναικών.
Οι δύο ομάδες προέρχονται από ήττα. Ο Πανναξιακός έχασε από τον Ολυμπιακό εκτός έδρας και ο ΑΟ Θήρας από τον Παναθηναϊκό στη Σαντορίνη. Έχουν στόχο το καλύτερο πλασάρισμα στο πλέι οφ και στο κύπελλο ονειρεύονται Final 4.

Ο ΠΑΟΝ θα αγωνιστεί χωρίς απουσίες με τον τεχνικό Γιώργο Ρούση να τονίζει: «Μέσα σε λίγες μέρες δίνουμε άλλο ένα δυνατό παιχνίδι που κρίνει πολλά. Είναι μέσα τους στόχους μας να παίξουμε στο F-4 του Κυπέλλου και θα πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι καθόλη την διάρκεια του παιχνιδιού. Παίζουμε στην έδρα μας και θα έχουμε τον κόσμο μαζί μας αλλά θα πρέπει και εμείς να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι ώστε να πάρουμε την πρόκριση».

Από την άλλη, ο προπονητής του ΑΟ Θήρας, Απόστολος Οικονόμου συνεχίζει να έχει ένα μικρό «πονοκέφαλο» καθώς Τέρζιτς και Όστοϊτς δεν έχουν επανέλθει και θεωρούνται αμφίβολες για την αυριανή αναμέτρηση. «Ξέρουμε ότι ο Πανναξιακός έχει μέχρις στιγμής καλύτερη πορεία στο πρωτάθλημα όπως και το πλεονέκτημα έδρας στο συγκεκριμένο παιχνίδι ,όμως επίσης ξέρουμε ότι το Κύπελλο πάντα είναι ένας ιδιαίτερος θεσμός με την νοκ αουτ φύση των παιχνιδιών. Εμείς από τη μεριά μας, μπορεί να μην δουλεύουμε καλά τις τελευταίες εβδομάδες λόγω κάποιων τραυματισμών όμως πιστεύω ότι ως ομάδα έχουμε την ποιότητα να κυνηγήσουμε αυτόν τον στόχο και θα παλέψουμε με όλες μας τις δυνάμεις για το καλύτερο αποτέλεσμα».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ