1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
14-02-2017 18:24

Πλήρης ο Ολυμπιακός, δοκιμάζει δυνάμεις ο Ηρακλής Κηφισιάς

Ο πρωτοπόρος του Α1 υποομίλου της Α2 Ηρακλής Κηφισιάς υποδέχεται τον πρώτο της βαθμολογίας στην Α1 Γυναικών Ολυμπιακό, για μία θέση στα ημιτελικά του Κυπέλλου (15/2, 18.00,  Διαιτητές: Χρηστίδης Χρ.).
Η ομάδα των βορείων προαστίων είναι αήττητη με 33-0 σετ και θα δοκιμάσει τις δυνάμεις της απέναντι στον περσινό κυπελλούχο. Πρόσωπα του αγώνα η Σοφία Κοσμά και η Μανωλίνα Κωνσταντίνου που θα αντιμετωπίσουν την πρώην ομάδα τους. 

Στο στρατόπεδο του Ολυμπιακού προετοιμάζονται για ένα δεκαήμερο φωτιά καθώς πέρα από το αυριανό παιχνίδι με τον Ηρακλή ακολουθεί το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό για το πρωτάθλημα και ο πρώτος αγώνας με την Αστερίξ Μπέβερεν για τους «8» του Challenge Cup.

Χουντουμάδης: «Δεν φοβόμαστε»

«Παίζουμε με την καλύτερη ελληνική ομάδα, η οποία φέτος πραγματοποιεί εξαιρετική πορεία και στην Ευρώπη. Ξέρουμε τι αντίπαλο έχουμε μπροστά μας, αλλά δεν φοβόμαστε. Θα μπούμε να παίξουμε ελεύθερα και να το χαρούμε. Το φαβορί είναι ο Ολυμπιακός αλλά κι εμείς έχουμε αθλήτριες που μπορούν να σταθούν σε τέτοια παιχνίδια και θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο δυνατό».

Κοβάτσεβιτς: «Προσοχή και συγκέντρωση»

«Στις επόμενες επτά ημέρες έχουμε τρία ματς, αλλά αυτό κόντρα στον Ηρακλή Κηφισιάς είναι αυτό που πρέπει να κερδίσουμε για να περάσουμε στο φάιναλ φορ. Η αντίπαλος μας είναι μια καλή ομάδα, ίσως καλύτερη κι από κάποιες ομάδες της μεγάλης κατηγορίας, έχει πολλές έμπειρες αθλήτριες και χρειάζεται προσοχή και συγκέντρωση για να μην έχουμε προβλήματα».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ