1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
14-02-2017 17:46

Φαβορί ο ΠΑΟ, για την έκπληξη οι Μακεδόνες

Αύριο θα πραγματοποιηθούν οι προημιτελικοί αγώνες του Κυπέλλου γυναικών, όπου θα γίνουν γνωστές οι τέσσερις ομάδες που θα διεκδικήσουν το διήμερο 4-5 Μαρτίου το τρόπαιο.
Η αρχή θα γίνει στο κλειστό του Μετς, όπου ο Παναθηναϊκός θα υποδεχτεί τους Μακεδόνες (15/2, 16.00, Διαιτητές: Τσιμπινός, Κατσούλης). Οι δύο ομάδες βρίσκονται σε καλή αγωνιστική κατάσταση, ενώ αμφότερες προέρχονται από νίκη στο πρωτάθλημα. O αγώνας θα μεταδοθεί σε live streaming στο panathinaikos1908.gr.

Χωρίς προβλήματα ο Παναθηναϊκός θέλει να περάσει στο Final-4 του Κυπέλλου Ελλάδας αλλά πρώτα για να συμβεί πρέπει να προσπεράσει το εμπόδιο των μαχητικών Μακεδόνων.

Οι Μακεδόνες μετά τον στόχο της παραμονής που επετεύχθη, υπάρχει η φιλοδοξία για πρόκριση στο φάιναλ-4 και θα διεκδικήσουν ότι τους αναλογεί από το αυριανό παιχνίδι.

Καζάζης: «Να μην τους αφήσουμε περιθώρια»

«Στόχος είναι να είμαστε στα τελικά του Κυπέλλου και καλούμαστε αύριο να υλοποιήσουμε έναν από αυτούς τους στόχους και να προ κριθούμε στο Final-4. Η ομάδα των Μακεδόνων θεωρώ ότι είναι μια από τις πολύ καλές ομάδες του πρωταθλήματος. Αυτό που ζητάω από τα κορίτσια για την αυριανή αναμέτρηση είναι αποφασιστικότητα και συγκέντρωση προκειμένου να μην αφήσουμε περιθώρια στον αντίπαλο. Είναι μια νοκ άουτ αναμέτρηση στην έδρα μας και περιμένουμε και τη στήριξη του κόσμου που πάντα είναι πολύτιμη».

Σκουλικάρης: «Θα παλέψουμε για την έκπληξη»

«Είναι ένα ματς διαφορετικό από αυτά του πρωταθλήματος, Φαβορί είναι ο Παναθηναϊκός, αλλά θα παλέψουμε για την έκπληξη και την πρόκριση που την θέλουμε από την αρχή του πρωταθλήματος. Από τη στιγμή που έχουμε εξασφαλίσει την παραμονή μας στην κατηγορία η φιλοδοξία μας είναι να βρεθούμε στο Final 4. Φυσικά έχουμε πολύ δύσκολο έργο απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα και πιστεύω ότι το αποτέλεσμα θα κριθεί στο σερβίς και την υποδοχή».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ