1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
06-02-2017 20:47

Έτοιμος να γράψει ιστορία ο Ολυμπιακός

Με μοναδικό στόχο την νίκη που θα το φέρει στην οκτάδα του Challenge Cup, ο Ολυμπιακός υποδέχεται αύριο στο «Μελίνα Μερκούρη» την τουρκική Τσανάκαλε (7/2, 20:30, Cosmote Sport7HD).

Η ομάδα του Μπράνκο Κοβάτσεβιτς καλείται να προστατεύσει το 3-2 που πήρε στη Τουρκία και με νίκη με οποιοδήποτε σκορ θα σφραγίσει μία ιστορική πρόκριση στα προημιτελικά του θεσμού. Διαιτητές του αγώνα θα είναι ο Αλβανός Φεστί (Feshti) και ο Χατζίγιεφ (Hajiyev) από το Αζερμπαϊτζάν.

Υπενθυμίζεται ότι και πέρυσι ο Ολυμπιακός έφτασε ένα βήμα πριν τους «8» αλλά αποκλείστηκε από το Βουκουρέστι.

Οι «ερυθρόλευκες» έχουν επιστρέψει από χθες στην Αθήνα μετά το παιχνίδι με τους Μακεδόνες και η προετοιμασία τους για το αυριανό παιχνίδι θα ολοκληρωθεί σήμερα το απόγευμα. Παίκτες και τεχνικό τιμ περιμένουν την στήριξη των φίλων της ομάδας για να πανηγυρίσουν όλοι μαζί μία ιστορική πρόκριση.

Ο Ολυμπιακός με ανακοίνωση του τόνισε πως με την επίδειξη της Κάρτας Μέλους, η είσοδος είναι ελεύθερη.

3 σχόλια

  • Comment Link καθαρος Τετάρτη, 08 Φεβρουαρίου 2017 16:32 posted by καθαρος

    Μια χαρα ετσι που τους ειδα οχι Ωνασειο αλλα για μπουζουκια πηγαν χαχααχ

  • Comment Link dececco Τετάρτη, 08 Φεβρουαρίου 2017 09:01 posted by dececco

    Μαλλον ανάποδα έγινε το χειρουργείο.Ειδικά η φάση με την κροάτισσα.Το θέμα όμως είναι τι παίκτριες έχει βγάλει η Τουρκία τα τελευταία χρόνια και τι εμείς.Η Κεστιρενγκέζ είναι της ίδιας γενιάς με τις Κοσμά,Νομικού.Βλέπουμε πως εξελίχθηκε η συγκεκριμένη και πως οι δικές μας.Η πρωτη παιζει σε Α2 Ελλαδας και η δεύτερη στις τελευταίες θεσεις της Α2 Ιταλίας...

    ΥΓ Ο Ολυμπιακός θα πάρει το ντάμπλ γιατι παίζει ευρωπαικά παιχνίδια ισχυρής δυναμικότητας και όχι παιδικής χαράς ελληνικού πρωταθλήματος.Παρολαυτά σε Τσαμπιονς Λιγκ θα ήταν σάκος του μπόξ αλλά και από εκεί κάτι θα κέρδιζε στη ποιότητα του παιχνιδιού του.
    Ο ΠΑΟ σε όλα αυτά είναι υπεράνω.Αν δεν ασχοληθούν στη διοίκηση άνθρωποι που γνωρίζουν τα του βόλλευ θα βλέπει τις πλάτες άλλων.Μαρινάκη με φράγκα δεν έχει....

  • Comment Link Tzitzi Τρίτη, 07 Φεβρουαρίου 2017 09:29 posted by Tzitzi

    Αλβανος και Αζερος οι διαιτητές;;; Ωνάσειο καρδιοχειρουργικο Κέντρο....

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ