1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
31-01-2017 21:44

Αναζητά... ρεβάνς μέσω Κυπέλλου ο Παναθηναϊκός

Τέσσερις ημέρες μετά τη δύσκολη νίκη του Παναθηναϊκού με 3-2 στον Εύοσμο για την 15η αγωνιστική του πρωταθλήματος, οι δύο ομάδες βρίσκονται ξανά αντιμέτωπες για το Κύπελλο Ελλάδας αυτή τη φορά, με γηπεδούχο αυτή τη φορά τον Παναθηναϊκό (1/2, 17.00)
Ο μήνας που τελειώνει δεν ήταν ο καλύτερος δυνατός για την ομάδα του Παναθηναϊκού, αφού έχασε δύο βαθμούς και έχει απομακρυνθεί από την κορυφή. Τον έναν μάλιστα τον έχασε από Αίαντα, με τις πράσινες να επιθυμούν... ρεβάνς.

Ο τεχνικός του Παναθηναϊκού, Δημήτρης Καζάζης τόνισε: «Αύριο παίζουμε κόντρα στον Αίαντα με μοναδικό στόχο τη νίκη και την πρόκριση, όπως αρμόζει στην ιστορία του Συλλόγου. Ο αντίπαλος μας, μας δυσκόλεψε στον αγώνα για το πρωτάθλημα την Κυριακή και αυτές τις λίγες ημέρες που είχαμε στη διάθεσή μας, δουλέψαμε σκληρά ώστε να αποφύγουμε τα λάθη που κάναμε. Από την πλευρά μας θα προσπαθήσουμε να πάρουμε μια "καθαρή" νίκη με καλή εμφάνιση ώστε να ευχαριστήσουμε και τον κόσμο της ομάδας που θα είναι στο γήπεδο για να μας στηρίξει».

Ο Αίας εκτός της Κλίβελαντ δεν θα έχει στη διάθεση του και τις Τζιαρλή, Βλάχου, Γεωργιάδου, Βασιλόπουλου με τον Ηλία Ζωλασταθιάδη να τονίζει: «Δεν είχαμε και την καλύτερη κλήρωση κι είναι ένα ματς στο οποίο θέλουμε να κερδίσουν εμπειρίες κάποια κορίτσια. Το Σάββατο παίξαμε καλύτερα από τον Παναθηναϊκό αλλά δε νομίζω ότι μπορούμε να το κάνουμε δεύτερη συνεχόμενη φορά».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ