1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
31-01-2017 20:50

Ντέρμπι κυπέλλου στη Θεσσαλονίκη

Το ντέρμπι της φάσης των «16» του Κυπέλλου γυναικών θα διεξαχθεί στη Θεσσαλονίκη ανάμεσα στον Άρη και τον Πανναξιακό (1/2, 17.00). Πρόκειται για το πιο δυνατό ζευγάρι που ανέδειξε η κληρωτίδα και αναμένεται να μας προσφέρουν μια αμφίρροπη αναμέτρηση. 
Οι δύο ομάδες συναντήθηκαν πρόσφατα για την 13η αγωνιστική της Α1 γυναικών, όταν ο Πανναξιακός επιβλήθηκε του Άρη με 3-0 στο ΔΑΚ Πυλαίας.  Χωρίς αγωνιστικά προβλήματα ο Άρης θα επιδιώξει το αποτέλεσμα της αναμέτρησης να είναι διαφορετικό, προκειμένου να εξασφαλίσει το «εισιτήριο» στην επόμενη φάση του θεσμού.

Ο τεχνικός της Θεσσαλονικιώτικης ομάδας, Δημήτρης Σολκίδης ανέφερε : «Θα προσπαθήσουμε με όλες μας τις δυνάμεις για να πάρουμε την πρόκριση στην επόμενη φάση του θεσμού. Κάθε ματς είναι ξεχωριστό και θέλουμε και για εμάς να είναι διαφορετικό από αυτό του πρωταθλήματος και να είναι διαφορετικό και το αποτέλεσμα».

Από την άλλη μεριά, ο Πανναξιακός που βρίσκεται στην 3η θέση του πρωταθλήματος επιθυμεί να συνεχίσει στην επόμενη φάση του θεσμού με τον τεχνικό, Γιώργο Ρούση να σχολιάζει: «Η κληρωτίδα έβγαλε ένα αμφίρροπο παιχνίδι και έτυχε σε μας απέναντι σε μια καλή ομάδα και δύσκολη έδρα. Δεν παίζει ρόλο τι έγινε στο πρωτάθλημα καθώς είναι ένα παιχνίδι νοκ άουτ. Από την μεριά μας ο στόχος είναι η πρόκριση και για να το πετύχουμε αυτό πρέπει να κάνουμε αυτό που παρουσιάζουμε στα περισσότερα μέχρι στιγμής παιχνίδια, δηλαδή να παίξουμε το καλύτερο που μπορούμε και να είμαστε συγκεντρωμένοι»

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ