1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
07-07-2014 18:18

Oι δύο αγάπες της Βλαχάκη

Η Κωνσταντίνα Βλαχάκη, ήταν από τις πρωταγωνίστριες του Aegina Cup, λίγες ημέρες μετά τη μεταγραφή της στον Ολυμπιακό και όπως ομολογεί
"είμαι λίγο μπερδεμένη ανάμεσα σε βόλεϊ και μπιτς βόλεϊ, τα αγαπώ και τα δύο"

Όπως μας είπε: "ήταν να παίξω στα Μάστερς, αλλά λόγω της εξεταστικής στη σχολή φυσιοθεραπείας δεν κατάφερα να πάω στη Θεσσαλονίκη και ήρθα στην Αίγινα, όπου έγιναν πολύ καλοί αγώνες"

Για την επιλογή του Ολυμπιακού "πήγα στο πιο υγιές σωματείο της Ελλάδας, όπου η διοίκηση είναι δίπλα στην ομάδα και έχει τον καλύτερο προπονητή . Δουλεύουν σωστά και είμαι σίγουρη ότι θα γίνω καλύτερη. Δεν με φοβίζει ο συναγωνισμός με τις Κοσμά, Κωνσταντίνου και την ξένη που θα αποκτηθεί. Μόνο καλό μπορεί να μου κάνει"

Η Κωνσταντίνα Βλαχάκη ανήκει στα Χανιά και πήγε στον Ολυμπιακό για ένα χρόνο, με στόχο να κατακτήσει το νταμπλ, γι αυτό και το καλοκαίρι δεν σταματά τις προπονήσεις, ακολουθεί το πρόγραμμα του Γιώργου Σκόλια και παίζει συνεχώς μπιτς βόλει.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ