1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
18-06-2014 19:55

Διεθνής Εκδήλωση Επιχειρηματικών Συναντήσεων στον τομέα της Αθλητικής Τεχνολογίας

Το Δίκτυο ΠΡΑΞΗ, μέλος του Enterprise Europe Network–Hellas, καλεί τις ελληνικές επιχειρήσεις και τους οργανισμούς που δραστηριοποιούνται στον τομέα της Αθλητικής Τεχνολογίας να συμμετάσχουν στη διεθνή εκδήλωση διμερών επιχειρηματικών συναντήσεων “SportTechmatch” που θα πραγματοποιηθεί  στις 2 και 4 Ιουλίου 2014 στο Sheffield της Αγγλίας στο πλαίσιο των εκδηλώσεων για τα δύο πρώτα στάδια του Tour De France.

Η πρόσκληση απευθύνεται σε ερευνητικούς φορείς, εταιρίες, αθλητικούς συλλόγους και γενικότερα τους εμπλεκόμενους στον τομέα του αθλητισμού διεθνώς.
Οι επιχειρηματικές συναντήσεις θα εστιάσουν στους εξής τομείς:

-Αθλητικός εξοπλισμός
-Ένδυση και Υπόδηση
-Προηγμένα υλικά και αθλητισμός
-Λύσεις ΤΠΕ και αθλητισμός
-Φυσική κατάσταση, παρακολούθηση και έλεγχος επιδόσεων
-Τεχνολογίες υποστήριξης και αποκατάστασης
-Τεχνολογίες προσομοιώσεων
-Αθλητικές ομάδες και οργανισμοί

Παράλληλα, οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν σεμινάρια και εκθέσεις όπως περιγράφονται στην ιστοσελίδα http://letour.yorkshire.com/cycling-culture-and-business/international-business-festival

Πληροφορίες-Εγγραφές  

Για πληροφορίες ή δηλώσεις συμμετοχής παρακαλούμε να  επικοινωνήσετε με τον κύριο Γιώργο Παναγόπουλο (τηλ. 210 3607690, email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.">Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.)  μέχρι τις 28 Ιουνίου 2014.
Για την εγγραφή στην εκδήλωση δεν υπάρχει κόστος.

Το Δίκτυο ΠΡΑΞΗ

Το Δίκτυο ΠΡΑΞΗ αποτελεί μονάδα του Ιδρύματος Τεχνολογίας και Έρευνας (ΙΤΕ) με εθνική εμβέλεια για τη σύνδεση της έρευνας με την παραγωγή, τη μεταφορά τεχνολογίας και την προώθηση της καινοτομίας. Ιδρύθηκε το 1991 ως πρωτοβουλία του ΙΤΕ και ΣΕΒ σύνδεσμος επιχειρήσεων και βιομηχανιών με την υποστήριξη του Συνδέσμου Βιομηχανιών Βορείου Ελλάδος (ΣΒΒΕ). Το Δίκτυο ΠΡΑΞΗ προσφέρει πληροφόρηση, διαμεσολάβηση και συμβουλευτικές υπηρεσίες στον ιδιωτικό και δημόσιο τομέα σχετικά με μεταφορά τεχνολογίας και αξιοποίηση ερευνητικών αποτελεσμάτων.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ