1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
10-09-2013 19:48

«Δεν κοιτάμε μακριά, μόνο την επόμενη μέρα»

Ο τεχνικός του ΟΠΕ Ρεθύμνου Μιχάλης Χαχαγιόπουλος με δηλώσεις του αποκάλυψε πως θα επιθυμούμε η ομάδα του να ξεκινήσει με εκτός έδρας ματς, τονίζοντας παράλληλα πως μόνο θετικά στοιχεία θα αποκομίσει κόντρα στον Ολυμπιακό.

«Τις κληρώσεις τις κάνεις εύκολες ή δύσκολες εσύ με σωστό προγραμματισμό και διαχείριση. Η φιλοσοφία της ομάδας μας γενικότερα έχει να κάνει με ότι δεν κοιτάμε μακριά αλλά την επόμενη μέρα. Σαν προπονητής θα προτιμούσα να δώσουμε το πρώτο παιχνίδι εκτός έδρας, αλλά η κληρωτίδα μας οδήγησε σε ένα πολύ δύσκολο εντός έδρας ματς κόντρα στον Ολυμπιακό. Από το συγκεκριμένο παιχνίδι μόνο να κερδίσουμε πράγματα μπορούμε και αυτό θα επιδιώξουμε, πράγματα που θα μας βοηθήσουν στη συνέχεια του πρωταθλήματος.

Το βασικό στοιχείο είναι να κάνουμε σωστό προγραμματισμό με όλους τους συνεργάτες μου, οι κοπέλες να δείξουν την απαιτούμενη συγκέντρωση και γενικότερα όλοι να μείνουμε ταπεινοί. Σεβόμαστε τους πάντες αλλά δεν φοβόμαστε κανέναν. Στόχος μας είναι να διατηρήσουμε και φέτος το στοιχείο της δυνατής έδρας και μακριά από το Ρέθυμνο να κυνηγήσουμε ότι καλύτερο μπορούμε. Το φετινό πρωτάθλημα δεν έχει καμία σχέση με το περυσινό.

Αναμένεται να είναι πιο ανταγωνιστικό και δύσκολο, καθώς όλες οι ομάδες δυνάμωσαν και ενίσχυσαν τα ρόστερ τους. Πλέον όμως τα λόγια είναι περιττά και οι απαντήσεις θα δοθούν στο γήπεδο.  Περιμένουμε τη στήριξη του κόσμου, ένα παραπάνω φέτος, γιατί πρόκειται για μία χρονιά ορόσημο για το σύλλογο, καθώς εκπροσωπούμε το Ρέθυμνο στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Τέλος, εύχομαι στην ομάδα μου αλλά και σε όλες τις ομάδες της πόλης μας να έχουν μία χρονιά γεμάτη υγεία».

 

Πηγή: rethnea.gr

2 σχόλια

  • Comment Link KYRIAZIDIS CHRISTOS Τετάρτη, 11 Σεπτεμβρίου 2013 06:00 posted by KYRIAZIDIS CHRISTOS

    ΜΙΧΑΛΗ καλή επιτυχία στο πρωτάθλημα. Συνάδελφος από Δράμα

  • Comment Link Milinkovic Τρίτη, 10 Σεπτεμβρίου 2013 17:32 posted by Milinkovic

    "Τέλος, εύχομαι στην ομάδα μου αλλά και σε όλες τις ομάδες της πόλης μας να έχουν μία χρονιά γεμάτη υγεία".
    Οι άλλες πόλεις να μην έχουν υγεία;
    Τώρα θα μου πείτε δεν εννοεί αυτό.
    Ε τότε ας έλεγε αυτό που εννοεί και όχι αυτό που είπε.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ