1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
10-09-2013 17:29

«Να βάλουμε το βόλεϊ σε κάθε σπίτι»

Ο Στάθης Νικολούζος μίλησε  στο aeginaportal.gr ενόψει της άφιξης της γυναικείας ομάδας βόλεϊ της ΑΕΚ στην Αίγινα, που αναμένεται να τονώσει το ενδιαφέρον του κόσμου για τη άθλημα.

Ο αντιπρόεδρος της ομάδας του Σαρωνικού είπαι: «Ο Α.Ο. Σαρωνικός έχει την τιμή να φιλοξενήσει για τέσσερις ημέρες την ομάδα γυναικών βόλεϊ της ΑΕΚ που ήταν πρωταθλήτρια το 2012 και πραγματικά συμμετέχουν σε αυτή την ομάδα 12 κορυφαίες αθλήτριες. Αποδέχθηκε την πρόταση του Ηλία του Μπόβαλη και της εταιρίας του που διοργανώνει το μεγάλο αυτό event. Εμείς από την δικιά μας μεριά σαν Σαρωνικός τον ευχαριστούμε πάρα πολύ γιατί με αυτό τον τρόπο πιστεύουμε θα διαδοθεί ακόμα περισσότερο το βόλεϊ στην Αίγινα. Έτσι κι αλλιώς είναι ένας από τους στόχους της ομάδας μας, πως θα διαδώσουμε και θα βάλουμε το βόλεϊ σε κάθε σπίτι. Το Σάββατο στις 18:00, στο ΕΠΑΛ θα υπάρχει ένας αγώνας επίδειξης. Περιμένουμε όλα τα παιδιά να δουν τις μεγάλες αθλήτριες και να πάρουν αυτόγραφα από αυτές. Ευχαριστούμε την ΑΕΚ, την Φένια Παπαγεωργίου και τον Ηλία Μπόβαλη που είναι χορηγός της προσπάθειας που γίνεται για να διαδοθεί το βόλεϊ στην Αίγινα».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ