1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
09-09-2013 17:04

Η αρχή είναι το ημισυ του παντός για τη Στράντζαλη (video)

Η Όλγα Στράντζαλη, ακραία του Ηρακλή Θεσσαλονίκης, μιλάει στο volleynews.gr μετά την νίκη της ομάδας της επί του ΑΓΣ Ιωαννίνων, στο πρώτο φιλικό παιχνίδι της χρονιάς.

«Σίγουρα δεν είμαστε έτοιμες, είναι το πρώτο φιλικό για εμάς, έχουμε να δείξουμε πολλά πράγματα. Πηγέ καλά όμως, κρατάμε την νίκη γιατί είναι σημαντικό να ξεκινάς καλά την χρονιά σου. Έχουμε έναν μήνα για την έναρξη του πρωταθλήματος και σκοπός είναι να είμαστε έτοιμες στο ξεκίνημα. Έγινε χθες η κλήρωση, δεν μπορώ να την κρίνω εγω, είμαστε αθλητές σκόπος μας είναι να παίζουμε καλά σε κάθε αγώνα. Ξεκινάμε στην Θεσσαλονίκη με μια ομάδα που ανέβηκε φέτος και θα βλέπουμε αγώνα-αγώνα πως πηγαίνουμε».

Για την ενσωμάτωση της στην εθνική ομάδα η Όλγα Στραντζάλη δήλωσε:«Είμαι πολύ χαρούμενη για την κλήση μου στην Εθνική, είναι η δεύτερη φορά που με καλούν. Απ'ότι ξέρω κάποιοι χαρακτήρισαν εύκολο τον ομιλό μας, δεν ξέρω κάτι γι'αυτό. Θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό και πιστεύω θα πάμε καλά».

Media

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ