1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
08-09-2013 14:43

«Κλήρωση... πρωταθλητισμού» (video)

Ο προπονητής της ΑΕΚ Απόστολος Οικονόμου, μίλησε στο volleynews.gr για την κλήρωση του πρωταθλήματος και την μέχρι τώρα κατάσταση της ομάδας του.

«Καταρχήν να έχουμε καλή χρονιά όλοι μας, όλες οι ομάδες, προπονητές, παίχτες, παράγοντες. Θεωρώ ότι το πρωτάθλημα φέτος θα είναι πιο ανταγωνιστικό και αυτό με χαροποιεί ιδιαίτερα. Απο κει και πέρα η δυναμική της ΑΕΚ δεν την επιτρέπει να θεωρεί κάποιες κληρώσεις καλές ή κακές, ούτως η άλλως εμείς σε κάθε παιχνίδι πρέπει να παίζουμε σύμφωνα με τις δυνατότητες μας και το ταλέντο μας και πρέπει να πηγαίνουμε σε κάθε ματς για την νίκη. Θεωρώ θετικό το γεγονός ότι παίζουμε τελευταία αγωνιστική με τον Ολυμπιακό γιατί και οι δύο ομάδες θα είναι έτοιμες και θα δούμε δύο καλά παιχνίδια. Είναι θετικό πως και ανάμεσα στα ευρωπαϊκά έχουμε και ένα δύσκολο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό, οπότε θεωρώ πως η κλήρωση είναι όπως πρέπει να είναι για μια ομάδα που κάνει πρωταθλητισμό»

Για την προετοιμασία της ομάδας του τόνισε: «Εμείς σαν ΑΕΚ τελειώσαμε την τρίτη βδομάδα όπου δώσαμε περισσότερο βάρος της φυσικής κατάστασης. Απο αυτή την βδόμαδα με την έλευση των δύο ξένων της Έλενας Γιόσοβιτς και Μαρίσα Φερνάντεζ θα αρχίσουμε και κάποια τακτικά κομμάτια. Δυστυχώς δεν θα έχουμε την πασσαδόρο μας(Παπαφωτίου) απο τις 15 του μηνός που αρχίζει η Εθνική ομάδα και βέβαια να της ευχηθούμε καλή επιτυχία στην προσπαθειά της. Παρόλα αυτά δουλεύουμε πάρα πολυ σκληρά, είμαι ικανοποιημένος με τις κοπέλες και μέχρι στιγμής η προετοιμασία μας κυλάει με θετικούς ρυθμούς»

Για την συνάντηση που θα γίνει μεταξύ των προπονητών με τον ομοσπονδιακό τεχνικό: «Τώρα έχουμε μια συνάντηση με τον κ. Φλώρο και τον κ. Καλμαζίδη. Συνεργασία πρέπει να υπάρχει ανάμεσα στους προπονητές και είναι μια πάρα πολύ καλή πρωτοβουλία απο την ομοσπονδιακό προπονητή και εμείς σαν συνάδελφοι πρέπει να στηρίξουμε γενικότερα την εθνική ομάδα»

Media

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ