1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
08-09-2013 01:34

Παναγιώτα Διώτη: «Είμαι σίγουρη ότι θα πετύχουμε» (video)

Η Παναγιώτα Διώτη είναι η μοναδική αθλήτρια που έμεινε από την περσινή ομάδα του Ηρακλή Κηφισιάς. Η 21χρονη διαγώνια βρέθηκε στην κλήρωση του πρωταθλήματος μαζί με τον προπονητή της Σπύρο Χουντουμάδη και μίλησε για τη ριζική ανανέωση και το νέο ξεκίνημα.
«Κληρωθήκαμε με τους Ίωνες στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος. Γενικά η κλήρωση ήταν καλή για την ομάδα μου. Έχουμε ξεκινήσει την προετοιμασία μας, όλα πάνε καλά και παρά τα προβληματάκια μας συνεχίζουμε για το καλύτερο. Ακόμα δεν έχουμε συζητήσει με τον κόουτς για τον στόχο. Τις επόμενες ημέρες θα συζητήσουμε με τον προπονητή μας. Την Τετάρτη γίνεται προγραμματισμός για ένα φιλικό με την ΑΕΚ. Εφέτος έχουμε πολλές νέες κοπέλες στην ομάδα, αλλά και δύο έμπειρες, την Ρούξι και την Χαρά. Από την περσινή ομάδα έχω μείνει μόνο εγώ, συνεχίζουμε δυνατά και πολύ δουλειά είμαι σίγουρη πως θα πετύχουμε», είπε η Διώτη.

Media

2 σχόλια

  • Comment Link rtudgma Κυριακή, 08 Σεπτεμβρίου 2013 11:21 posted by rtudgma

    H Σάκκουλα λίμπερο θα παίξει φέτος;

  • Comment Link liakos Κυριακή, 08 Σεπτεμβρίου 2013 08:00 posted by liakos

    εργατρια στο γηπεδο και πολυ καλη παρουσια η διωτη,ειναι εντυπωσιακο οτι στο ηρακλη κηφισσιας την τελευταια διετια εχουν φυγει πανω απο 15 παικτριες και ο γυρισμος του χουντουμαδη ξεκαθρισε το τοπιο.κριμα που εφυγε αο τον παο η μεγαλη πασαδορος κουντουρα και γυρισε στο μεντορα της.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ