1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
22-08-2013 19:56

«Πιο ανταγωνιστικό το φετινό πρωτάθλημα» (video)

Η Μανωλίνα Κωνσταντίνου μιλάει στο volleynews.gr για την νέα χρονιά που ξεκινάει, τους στόχους και για την δυσκολία του πρωταθλήματος.

«Οι στόχοι της ομάδας είναι όπως και πέρυσι το ντάμπλ. Μας βρίσκει νταμπλούχες η νέα χρονιά, φυσικά εμείς δεν πρέπει να εφησυχαστούμε απο αυτό και να ξεκινήσουμε δυνατά. Είναι μια νέα χρονιά, νέοι στόχοι, καινούργιο προπονητικό τιμ και νέα μέλη στην ομάδα. Έτσι πρέπει να βρούμε την ομαδικότητά μας στο γήπεδο, να τα δώσουμε όλα στην αρχή και ειμαι αισιόδοξη ότι όλα θα πάνε καλά».

Όσο για την υπόθεση του πρωταθλήματος αν εξαρτηθεί απο τον Ολυμπιακό και την ΑΕΚ όπως πέρυσι τόνισε: « Πιστεύω το πρωτάθλημα φέτος θα είναι πιο ανταγωνιστικό, έχουν μπει στο προσκήνιο και τα Βριλήσσια, ο Παναθηναϊκός έχει πάρει καλές παίκτριες και πιστεύω ότι οι φίλαθλοι θα δούν ένα πολύ καλό πρωτάθλημα, γι'αυτό τους καλώ όλους να παρακολουθήσουν αυτά τα παιχνίδια. Παρόλα αυτα πιστεύω στην ομάδα μου και θα είμαστε απο την αρχή στις πρώτες θέσεις.»

Media

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ