1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
22-08-2013 13:25

Η ακαδημία του Ηρακλή Κηφισιάς άνοιξε για τη νέα σεζόν

Ο Ηρακλής Κηφισιάς ξεκινάει για άλλη μια χρονιά τη σχολή βόλεϊ. Ο σύλλογος που έχει δημιουργήσει μεγάλη παράδοση στην αξιοποίηση ταλέντων και πρωταγωνιστεί στα πρωταθλήματα όλων των ηλικιών αρχίζει μία ακόμα προσπάθεια.


Ο «ΗΡΑΚΛΗΣ ΚΗΦΙΣΙΑΣ» θέτοντας πάντοτε υψηλούς στόχους ώστε να πετύχει αγωνιστικά και οργανωτικά δίνει ιδιαίτερη βαρύτητα στα τμήματα υποδομής και στη δημιουργία αθλητριών του βόλεϊ με υψηλές προδιαγραφές και με ιδιαίτερη αθλητική αγωγή. Οι προπονητές των ακαδημιών είναι έμπειροι και γνώστες του αθλήματος, φέτος στις μικρές αθλήτριες θα μεταφέρουν τις γνώσεις τους και οι διεθνής αθλήτριες Χαρά Σάκκουλα και Ρούξι Ντουμιτρέσκου που στελεχώνουν την γυναικεία ομάδα του συλλόγου. Στις ακαδημίες οι αθλήτριες εκτός από την εκμάθηση του αθλήματος, διδάσκονται τα μηνύματα της ευπρεπούς συμπεριφοράς και του “Ευ Αγωνίζεσθαι”.

Ήδη αθλήτριες του Ηρακλή Κηφισιάς στελεχώνουν την Εθνική ομάδα και τα επόμενα χρόνια αναμένεται να κληθούν νέες αθλήτριες με στόχο να αποτελέσουν το βασικό κορμό του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος.

Εμπιστευθείτε μας τα κορίτσια σας για άθληση και υγεία στο μαγικό χώρο του βόλεϊ. Σχολή Βόλεϊ: για κορίτσια ηλικίας 6-15 ετών που λειτουργεί από 1η Σεπτεμβρίου έως τέλος Ιουνίου στο Δημοτικό Στάδιο «Ιωάννης Ζηρίνης». Οι εγγραφές ξεκίνησαν!!!

Τηλέφωνα επικοινωνίας: 2106232016 και 6946753882.

e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.">Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Υπεύθυνη: Ραλλιώ Πολίτη

Για την ασφάλεια των παιδιών απαιτείται προσκόμιση ιατρικής βεβαίωσης. ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΩΝ ΑΠΟ: 1η ΣΕΠΤΕΜΒΡΊΟΥ – ΤΕΛΟΣ ΙΟΥΝΙΟΥ Ο Ηρακλής Κηφισιάς διαθέτει Αγωνιστικές Ομάδες ΒΟΛΕΪ ΚΟΡΙΤΣΙΩΝ που πρωταγωνιστούν στα πρωταθλήματα: ΜΙΝΙ – ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΩΝ – ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ – ΝΕΑΝΙΔΩΝ – ΓΥΝΑΙΚΩΝ (Α1 ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ).

3 σχόλια

  • Comment Link ga Πέμπτη, 22 Αυγούστου 2013 11:05 posted by ga

    μάλλον άσχετος είσαι γιατί τα τελευταία χρόνια ο ηρακλής θεσσαλονικής κάνει πολύ καλύτερη δουλειά στα φυτώρια και φέτος θα έχει και ανώτερη γυναικεία ομάδα.

  • Comment Link ΓΕΡΟΝΤΟΚΟΡΟΣ Πέμπτη, 22 Αυγούστου 2013 10:54 posted by ΓΕΡΟΝΤΟΚΟΡΟΣ

    σωστότατη η άμεση διόρθωση.Κάτι τέτοια αποδεικνύουν εγκυρότητα και γρήγορα αντανακλαστικά.Αυτά ανταμείβει ο κόσμος.

  • Comment Link ΓΕΡΟΝΤΟΚΟΡΟΣ Πέμπτη, 22 Αυγούστου 2013 10:03 posted by ΓΕΡΟΝΤΟΚΟΡΟΣ

    ΟΚ το ρεπορτάζ όμως το σήμα που επιλέξατε είναι του Ηρακλή Θεσσαλονίκης και όχι του Ηρακλή Κηφισιάς.Είπαμε αδελφά σωματεία όμως τα σήματα διαφέρουν λίγο.Αλλωστε δε συναδει η είδηση η οποια είναι θετική με το ΓΣ Ηρακλή.Εδώ και 1,5 χρόνια ότι αφορά το ΓΣ Ηρακλή είναι σταθερά αρνητικό. Είναι και άδικο οι άνθρωποι του Ηρακλή Κηφισιάς να συγχέονται με τους φωστήρες που επιμένουν να υποστηρίζουν ότι αποτελούν διοικούσα επιτροπή του ΓΣ Ηρακλή. Δε νομίζω να θέλουν να τους μπερδεύουμε με αυτούς που διάλυσαν τον ΓΣ Ηρακλη δηλαδή όλους αυτούς της ΠΑΛΗ καιτην αρχηγάρα τους τον πολύ κο Τσιργογιάννη.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ