1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
21-08-2013 22:57

«Τη φάγατε την ΑΕΚ έτσι; Το είχα πει εγώ»

Cannot find volleynews.v2/MEN/OLYMPIAKOS/2013-14/prwti_men_women folder inside /var/www/volleynews.gr/images/volleynews.v2/MEN/OLYMPIAKOS/2013-14/prwti_men_women/ folder.
Admiror Gallery: 4.5.0
Server OS:nginx/1.14.0
Client OS:Unknown
PHP:5.6.38
Όπως έγινε και στον αγιασμό του Παναθηναϊκού, έτσι και στον Ολυμπιακό την παράσταση έκλεψαν οι ιερείς. Και αν στη Λεοφώρο ο παπάς έπαιξε μπάσκετ, στο Ρέντη κέρδισε τους αθλητές με το χιούμορ του. Βλέπετε είχε προβλέψει την κατάκτηση του πρωταθλήματος από τις γυναίκες των ερυθρολεύκων.
«Να έχετε μία καλή σεζόν μακριά από τραυματισμούς. Σας εύχομαι να συνεχιστεί ο περσινός θρίαμβος. Τα αγόρια να πάρετε πάλι πρωτάθλημα, κύπελλο και Λιγκ Καπ και τα κορίτσια το νταμπλ. Σας το είχα πει και πέρσι και δεν με πιστεύατε... Την φάγατε την ΑΕΚ έτσι; Εύχομαι υγεία και καλή συνέχεια με τη στιβαρή διοίκηση του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού και όσοι δεν έχουμε πάρει κάρτα διαρκείας να πάμε να πάρουμε για να ενισχύσουμε τα τμήματα του Ερασιτέχνη, διότι ο Ολυμπιακός είναι ένας και αδιαίρετος είτε είναι ποδόσφαιρο, είτε μπάσκετ είτε τα τμήματα του Ερασιτέχνη. Να σας χαίρονται οι οικογένειες σας».
 
Στη συνέχεια πήραν τον λόγο οι παράγοντες του Ολυμπιακού:

«Εύχομαι υγεία στις ομάδες μας και να συνεχίσουν να έχουν τη στήριξη των φιλάθλων μας που επιθυμούμε εφέτος να γεμίζουν το κλειστό του Ρέντη» τόνισε ο Γενικός Γραμματέας του Δ.Σ., Γιάννης Δαλέζιος και υπογράμμισε: «Σε κάθε περίπτωση, πάντως ο κόσμος του Ολυμπιακού είναι η ψυχή όλης αυτής της προσπάθειας και είμαστε απόλυτα ικανοποιημένοι που από την πρώτη στιγμή στήριξαν έμπρακτα το νέο εγχείρημα με την κάρτα «Φίλαθλος του Ολυμπιακού» καθώς όπως πληροφορηθήκαμε οι περισσότεροι που προμηθεύονται εισιτήρια για τον αγώνα της ποδοσφαιρικής μας ομάδας με τον Ατρόμητο, πήραν και την κάρτα, τα έσοδα της οποίας έρχονται στον Ερασιτέχνη Ολυμπιακό».

«Οικογενειακό κλίμα»

«Το σημαντικότερο είναι που διατηρείται το οικογενειακό κλίμα στις ομάδες μας. Είναι ένα από τα συστατικά της επιτυχίας» είπε από την πλευρά του το μέλος του Τ.Α.Α. Ολυμπιακός και πρόεδρος της διοργανώτριας, Παντελής Ταρνατώρος και πρόσθεσε: «Εύχομαι να πάνε όλα καλά και σε μία δύσκολη εποχή γενικότερα για τον ελληνικό αθλητισμό να δούμε καλό βόλεϊ. Οι ομάδες έχουν ενισχυθεί και το επίπεδο θα είναι υψηλότερο. Αυτό κάνει καλό και στον Ολυμπιακό καθώς ο ανταγωνισμός θα βοηθήσει να γίνουμε και εμείς καλύτεροι. Μακάρι τη νέα χρονιά να δούμε ακόμη περισσότερους φιλάθλους στα γήπεδα».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ