1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
17-06-2023 16:19

Παρέμεινε στον ΠΑΟΚ για έκτη χρονιά η Μαρία Κλέπκου

 Για έκτη χρονιά ανανέωσε με τον ΠΑΟΚ η 23 χρονη ακραία (1μ80), Μαρία Κλέπκου. Η ανακοίνωση του δικεφάλου για την παραμονή της ταλαντούχας αθλήτριας αναφέρει:

"Ο ΠΑΟΚ και το τμήμα Βόλεϊ γυναικών, ανακοινώνουν την ανανέωση συνεργασίας με την αθλήτρια, Μαρία Κλέπκου, για την αγωνιστική περίοδο 2023-2024.Η Ελληνίδα ακραία, γεννημένη το 2000 με ύψος 180cm, θα συνεχίσει για έκτη χρονιά στα «ασπρόμαυρα». 

Για την ανανέωση συνεργασίας της με τον ΠΑΟΚ, η Μαρία Κλέπκου δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr:«Αρχικά θα ήθελα να ευχαριστήσω την Διοίκηση για την εμπιστοσύνη στο πρόσωπο μου, τα τελευταία έξι χρόνια. Ούσα πολλά χρόνια στην ομάδα, θεωρώ ότι ο ΠΑΟΚ έχει δημιουργήσει και φέτος ένα αξιόμαχο σύνολο, ώστε να πρωταγωνιστήσει και να συμμετέχει στα παιχνίδια τα οποία κρίνουν τους τίτλους.

Εγώ από την μεριά μου, θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό, όπως και κάθε χρόνο, για να βοηθήσω την ομάδα μου να εκπληρώσει τους στόχους της». 

Σχετικά άρθρα

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ