1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
07-12-2021 01:08

Οι Αμαζόνες «φωτίζουν» το Χριστουγεννιάτικο δέντρο της Ν. Ερυθραίας

Οι Αμαζόνες επιλέχθηκαν από τον Δήμο Κηφισιάς για να φωταγωγήσουν το Χριστουγεννιάτικο δέντρο της Ν. Ερυθραίας, σε εκδήλωση που θα γίνει την Παρασκευή 10/12 στο Εμπορικό Κέντρο Καμάρες.
Η ανακοίνωση του συλλόγου αναφέρει:

«Η «επίσημη» έναρξη του Δήμου Κηφισιάς για την εορταστική περίοδο θα γίνει παραδοσιακά με την φωταγώγηση των Χριστουγεννιάτικων δέντρων του Δήμου, παραδοσιακά, σε Κηφισιά και Νέα Ερυθραία. Ο Δήμαρχος Κηφισιάς Γιώργος Θωμάκος αποφάσισε φέτος να φωταγωγήσει το δέντρο στη Νέα Ερυθραία, η γυναικεία ομάδα βόλεϊ των Αμαζόνων που εκπροσωπεί το Δήμο στη κορυφαία κατηγορία της χώρας μας Volleyleague Γυναικών.

Την Παρασκευή 10/12 και ώρα 6.30μμ το χριστουγεννιάτικο δέντρο της Νέας Ερυθραίας θα ανάψει η αρχηγός της γυναικείας ομάδας Αμαζόνων Χρυσάνθη Χριστοδούλου στο Εμπορικό Κέντρο Καμάρες (Χαριλάου Τρικούπη 127). Με μάσκες, αποστάσεις και τις οικογένειες μας θα απολαύσουμε και την νεανική pop & rock μπαντα Prestige The Band.»

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ