1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
01-10-2021 13:58

AEK: Δείπνο συσπείρωσης της γυναικείας ομάδας

Τραπέζι συσπείρωσης εν όψει της επίσημης έναρξης της Volley League, παρέθεσε η διοίκηση της ΑΕΚ στη γυναικεία ομάδα. Η ομάδα δείπνησε σε γνωστό «κιτρινόμαυρο» μαγαζί που εδρεύει στη Νέα Φιλαδέλφεια, μία εβδομάδα πριν την εκτός έδρας πρεμιέρα του πρωταθλήματος κόντρα στον Αίαντα Ευόσμου (09/10).

Το «παρών» έδωσαν ο Πρόεδρος της ΑΕΚ, κ. Αλέξης Αλεξίου, ο Α’ Αντιπρόεδρος, κ. Σταμάτης Παπαπσταμάτης, ο Β’ Αντιπρόεδρος, κ. Λευτέρης Αρχόντης, ο Γενικός Αρχηγός, κ. Ηλίας Χατσίκας, και ο team manager του τμήματος, κ. Νίκος Παναγιωτίδης. Οι διοικούντες της ΑΕΚ είχαν εγκάρδια συνομιλία με  τις αθλήτριες, τους ευχήθηκαν υγεία και πολλές επιτυχίες στη χρονιά, με το κλίμα στις τάξεις της ομάδας να είναι εξαιρετικό.

Σε τουρνουά που διοργανώνει ο Παναθηναϊκός το Σαββατοκύριακο στο κλειστό «Παύλος Γιαννακόπουλος» στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας θα πάρει μέρος η ΑΕΚ ,μαζί με τις Αμαζόνες και την Θέτιδα.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ