1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
01-10-2021 00:15

2ο Τουρνουά «Γιάννης Συμεώνογλου»: Νικηφόρο ξεκίνημα για τον Πανναξιακό 3-0 τον Πορφύρα (vid)

Ο Πανναξιακός επικράτησε του Πορφύρα με 3-0 (25-20, 25-21, 25-17) στο παιχνίδι που άνοιξε χθες την αυλαία στο 2ο Τουρνουά «Γιάννης Συμεώνογλου»

Οι γηπεδούχες με υπηρεσιακό προπονητή τον πολύπειρο Γιώργο Δερμάτη, ήταν καλύτερες στη μεγαλύτερη διάρκεια του παιχνιδιού, είχαν περισσότερη συγκέντρωση, έκαναν λιγότερα λάθη και είχαν το προβάδισμα στο σκορ και στα τρία σετ.

Στα θετικά του ματς για το σύλλογο της Νάξου, η παρουσία, δύο ταλαντούχων κοριτσιών από τις ακαδημίες του συλλόγου, της Φρόσως Σαρλάνη και της Γεωργιάννας Γρυλλάκη, που βοήθησαν σημαντικά.

Από την άλλη ο Πορφύρας του Βασίλη Πανδή, πάλεψε οσο μπορούσε το ματς αλλα η πίεση των γηπεδούχων και τα πολλά λάθη στα κρίσιμα σημεία του αγώνα δεν τον άφησαν να πάρει κάτι περισσότερο από το ματς.

Τα σετ: 25-20, 25-21, 25-17.

Όσον αφορά πρόγραμμα του τουρνουά, την Παρασκευή το μεσημέρι στις 14:30 θα πραγματοποιηθεί συνέντευξη Τύπου, στο Δημαρχείο του νησιου, ενώ το απόγευμα στις 19:00, θα αναμετρηθούν ο Πορφύρας με την Άρτεμις Κορυδαλλού.

 (φωτό Γρηγόρης Δελημάρης)

Στο παρακάτω λινκ μπορείτε να δείτε ολο το παιχνίδι της πρεμιέρας:

Media

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ