1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
20-07-2021 11:14

Στην Αθήνα έφτασε η Κουβανέζα Γιαννέλι Σάντος των Αμαζόνων

Στην Αθήνα βρίσκεται εδώ και λίγες μέρες το μεγάλο απόκτημα των Αμαζόνων, και από τις κορυφαίες ξένες της νέας Volley League, Γιαννέλι Σάντος. Την πολύπειρη Κουβανέζα διαγώνια, υποδέχτηκε στο αεροδρόμιο ο πρόεδρος του συλλόγου Χάρης Ντιγριντάκης και η γενική γραμματέας Έφη Κούτση.

Η Σάντος που ειναι η πρώτη απο τις τρεις ξένες των Αμαζόνων έφθασε νωρίτερα στην Αθήνα από την προγραμματισμένη προετοιμασία του συλλόγου που έχει οριστεί στα μέσα Αυγούστου κάτω από τις οδηγίες του προπονητή Κώστα Γκούντα, ώστε να ολοκληρώσει όλες τις απαραίτητες ιατρικές και εργομετρικές εξετάσεις και να ξεκινήσει ατομική προετοιμασία.

Η σχετική ανακοινωση του συλλόγου αναφέρε:ι

«Στην Κηφισιά μετά από πολύωρο ταξίδι, βρίσκεται από το βράδυ της περασμένης Πέμπτης η διεθνής Κουβανή αθλήτρια Yanelis Santos Allegne.Εκ μέρους του Δ.Σ. των Αμαζονων την υποδέχτηκαν στο αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος» και την καλωσόρισαν στην ομάδα μας, ο Πρόεδρος τουσυλλόγου Χάρης Ντιγριντάκης και η Γενική Γραμματέας Έφη Κούτση.

Η Yana κατέλυσε σε πολυτελές ξενοδοχείο της Κηφισιάς, προκειμένου μετά τηδιενέργεια των απαραίτητων ιατρικών εξετάσεων και εργομετρικών μετρήσεων ναξεκινήσει το ενδεδειγμένο πρόγραμμα ενδυνάμωσης, ώστε να βρίσκεται στο υψηλότερο επίπεδο ετοιμότητας κατά την έναρξη της προετοιμασία»

Το βιογραφικό της Σάντος

Γεννήθηκε στις 30 Μαρτίου 1986 και κέρδισε to 2007 με την Κούβα το χρυσό μετάλλιο στους Παναμερικανικούς Αγώνες, στο Παναμερικανικό Κύπελλο και στο Νorceca Cup. Aπο τότε και ως το 2012 που αποχώρησε από την Κούβα σε όλα τα τουρνουά που πήρε μέρος αναδεικνυόταν κορυφαία επιθετική και σέρβερ (τίτλο που κέρδισε και στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Πεκίνο το 2008).

Το 2012 ήρθε στην Ευρώπη και έπαιξε στη Βολερό, συνέχισε στην Αγία Πετρούπολη, στην Ιλ Μπανκ Άγκυρας με τελευταία ομάδα της την PTT Άγκυρας. Kατέχει ακόμη το ρεκόρ μεγαλύτερης ταχύτητας σε επίθεση με 103 χιλιόμετρα/ ώρα

ΑΜΑΖΟΝΕΣ (το ρόστερ 2021-22)

Πασαδόροι: Ασλεϊ Γουότκινς, (ΗΠΑ), Ελένη Βυθούλκα

Ακραίες: Κάρλα Μορεϊρα Ντε Σάντος (Βραζιλία), Χρυσάνθη Χριστοδούλου, Σοφία Γκρέκα

Κεντρικές: Κατερίνα Μαστοράκη, Βάσια Αρβανιτοπούλου, Ιωάννα Κασδοβασίλη

Διαγώνιες: Γιάνα Σάντος (Κούβα)

Λίμπερο: Ιφιγένεια Σαμπάτη

Προπονητής: Κώστας Γκούντας 

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ