1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
21-07-2021 20:07

Συνεχίζει στον πάγκο του Αίαντα Ευόσμου ο Κώστας Παπαδημητρίου

Στον πάγκο της γυναικείας ομάδας του Αίαντα Ευόσμου στη Volley League θα παραμείνει και τη νέα σεζόν, ο Κώστας Παπαδημητρίου, ο οποίος οδήγησε πρόσφατα την ομάδα Κ18 των κοριτσιών του συλλόγου στην κατάκτηση του πρωταθλήματος ΕΠΕΣΘ και στην πρόκριση στην β’ φάση του Πανελλήνιου πρωταθλήματος.

Η ανακοίνωση του συλλόγου:

«Η διοίκηση της ομάδας είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας και εμπιστοσύνης με τον προπονητή, Κώστα Παπαδημητρίου, για τον πάγκο της γυναικείας ομάδας.

Στις πρώτες του δηλώσεις ανέφερε: «Είμαι ικανοποιημένος που θα συνεχίσω στον πάγκο της ομάδας, καθώς από το τέλος της περσινής χρονιάς έχουμε ξεκινήσει ήδη να δουλεύουμε για την επόμενη. Το φετινό πρωτάθλημα φαίνεται ότι θα είναι πολύ δυνατό και ανταγωνιστικό και εμείς έχουμε την υποχρέωση να σταθούμε στο ύψος των περιστάσεων. Ευχαριστώ την διοίκηση για την στήριξη και την συνεργασία που έχουμε» 

Αίας Ευόσμου (ρόστερ 2021-22)

Πασαδόροι: Νταντούλα Αθηνά, Βασιλική Σαχανίδου

Λίμπερο:

Κεντρικές: Λαμπριάνα Πίττα

Ακραίες: Πιτσιγκώνη Ελπίδα, Λίνα Θεοδοσίου

Διαγώνιες:

Προπονητής: Παπαδημητρίου Κώστας 

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ