1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
25-06-2021 20:07

Στον ΑΟ Λαμίας θα καρφώνει η Ελένη Τόλλιου

Την 23 χρονη Ελένη Τόλλιου απέκτησε ο ΑΟ Λαμίας. Η Τρικαλινή ταλαντούχα αθλήτρια (1μ78) αγωνίζεται ως ακραία, την τελευταία διετία φόρεσε την φανέλα του Πανναξιακού, και αναμένεται να βοηθήσει το σύλλογο της Φθιώτιδας στην προσπάθεια του να έχει μια καλή πορεία στο νέο πρωτάθλημα της Volley League.

Η ανακοίνωση του συλλόγου αναφέρει:

«O Α.Ο.Λαμίας 2013 ανακοινώνει με χαρά άλλο ένα ταλαντούχο μέλος που προστέθηκε στην οικογένεια του πρόκειται για την Ελένη Τόλλιου.

H αθλήτρια γεννήθηκε στα Τρίκαλα 14-10-1998 έχει ύψος 1.78 και αγωνίζεται ως ακραία. Ξεκίνησε το βόλεϊ άρχισε 10 ετών ΣTON Aσκληπιό Tρικάλων όπου Αγωνίστηκε σε όλες τις κατηγορίες έως το 2017.
H πορεία της:
2017-2018:E.A.Λάρισας
2018-2019:A.Σ Γιάννενα
2019-2021:Πανναξιακός
Είναι φοιτήτρια στο T. E. Φ. A. Tρικάλων.

Η αθλήτρια στις πρώτες δηλώσεις της τόνισε:

Με την ευκαιρία που μου δίνεται θέλω να ευχαριστήσω τον Πρόεδρο Κ.Παπαμίχο και τον προπονητή της ομάδας Κ.Αγγέλη, για την τιμή που μου κάνουνε να αγωνιστώ στην ομάδα του Α.Ο.Λαμίας.Στην ομάδα που άφησε το στίγμα της, όλα τα προηγούμενα χρόνια για την τιμή που μου κάνουνε να αγωνιστώ στην ομάδα του Α.Ο.Λαμίας.Στην ομάδα που άφησε το στίγμα της, όλα τα προηγούμενα χρόνια, σε όποιο επίπεδο και αν αγωνιζόταν.

Πιστεύω ότι, με την βοήθεια όλων, διοίκησης,προπονητών,αθλητριών αλλά και των φιλάθλων της Λαμίας θα προσθέσουμε άλλη μια επιτυχημένη χρονιά στην ιστορία της ομάδας.Εύχομαι σε όλους να έχουμε μια υπέροχη αγωνιστική χρονιά χωρίς τραυματισμούς και διακοπές,για να φέρουμε πάλι το αγαπημένο μας άθλημα στην θέση που του αξίζει. Καλή αγωνιστική χρόνια!!

Το ΔΣ. του Α.Ο.Λαμίας 2013 καλωσορίζει την Ελένη στην οικογένεια της και της εύχεται υγεία και πολλές επιτυχίες με την ομάδα μας!»

ΑΟ Λαμίας (ρόστερ 20121-22)

Πασαδόροι: Έλενα Κουντουρά, Κοντονάσιου Δέσποινα

Λίμπερο: Μπούκουρα Μαίρη

Κεντρικές: Ζαχαρούλη Γιαννέλου, Άννα Δάρδα

Ακραίες: Αποστολία Νούσια, Ευαγγελία Κούμπουρα, Ελένη Τόλλιου

Διαγώνιες: Αριάνε Τολεντίνο (Βρα), Σπυριδούλα Κίσσα

Προπονητής: Αγγελής Ηλίας

 

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ