1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
27-06-2021 17:21

«Μετάθεση» από του Παπάγου στον Πορφύρα πήρε η Ρόουζ Οκούνγκμποουα

«Μετάθεση» από το «στρατηγείο» του Παπάγου και την Β εθνική της ΕΣΠΑΑΑ, στον Πειραιά και στον Πορφύρα της Volley League, πήρε η Ρόουζ Οκούνγκμποουα. Η 21χρονη ταλαντούχα κεντρική με το πολύ δύσκολο επώνυμο (1μ81), είναι γεννημένη στην Ελλάδα, από Ελληνίδα μητέρα και Νιγηριανό πατέρα, αναμένεται να ενισχύσει σημαντικά το κέντρο της ομάδας της Φρεαττύδας, η οποία όπως αναφέρει και στην σχετική της επίσημη ανακοίνωση, ότι ο ρόλος του συλλόγου είναι να εξελίσσει τις αθλήτριες. Επίσης η διοίκηση του Πορφύρα δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τους «στρατηγούς», για την εξαιρετική συνεργασία των δύο σωματείων για την ολοκλήρωση της υποσχετικής της αθλήτριας.

Η ανακοίνωση  του Πορφύρα για τη Ρόουζ η οποία είχε σημαντική εξέλιξη την τελευταία διετία με την φανέλα της ομάδας του Παπάγου αναφέρει:

«Η Ρόουζ Οκούνγκμποουα, ελπίζουμε να αναφέρεται τόσες φορές φέτος στην Volleyleague ώστε να ...ξεπερασθεί ο...γλωσσοδέτης με το επίθετο της, αλλά και να ακούγεται ο Πορφύρας για ακόμα μία φορά, ως η ομάδα που ψάχνει και βρίσκει νέα παιδιά τα οποία εμπιστεύεται.

Η γεννημένη το 2000 φοιτήτρια Διοίκησης Τουρισμού ( με το καλό να περάσει και το Profficiency και να συνεχίσει να παίρνει πτυχία....) μετακινήθηκε στον Πορφύρα με συμφωνία υποσχετικής από τον Παπάγου, όπου έπαιζε από το 2017 ( νωρίτερα ήταν στον Χολαργό) ).

Γεννημένη στην Ελλάδα, από Ελληνίδα μητέρα και Νιγηριανό πατέρα, η Ρόουζ θα ενισχύσει ως κεντρική τον Πορφύρα που φροντίζει, πάντα, να κινείται με την δική του φιλοσοφία, για την οποία διαχρονικά δικαιώνεται.Ευχαριστήριο ιδιαίτερο στον Παπάγου μην περιμένετε.Τους αληθινούς φίλους δεν τους ευχαριστείς.Απλώς, κάνουν αυτό που περιμένεις από έναν φίλο καρδιακό...

Καλώς όρισες Ρόουζ.Αντώνη και Νίκο, θα την προσέχουμε γιατί ήδη ενσωματώθηκε και είναι '' δικό μας '' παιδί.

Υ.Γ. Ο ρόλος του Πορφύρα είναι της δημιουργίας και της εξέλιξης. Τα έτοιμα δεν μας ταιριάζουν, μπορεί να μην τους ταιριάζουμε και εμείς...»

Πορφύρας (2021-22)

Πασαδόροι: Φερούση Μαρία, Εύα Μασούρα

Λίμπερο: Πετρίνα Μπουτσελάκου, Δήμητρα Βαλσαμάκη

Κεντρικές: Αναστασία Ποντικάκη, Νίκη Σταματίου, Μαρία Περέιρα, Μαρία Σαντέ,Ρόουζ Οκούνγκμποουα

Ακραίες: Εβελίνα Θαλασσινού, Πάμερι Αφεντάκη, Κωνσταντίνα Ράπτη, Χρύσα Γιαννέλου

Διαγώνιες: Tαϊνά Ροντρίγκες (Βρα), Σακισλή Αναστασία

Προπονητής: Πανδής Βασίλης

 

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ