1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
08-06-2021 15:31

«Ρίζωσε» στην ΑΕΚ η Αγγελική Καββαδία

Την ανανέωση της συνεργασίας της με την 27 χρονη (1μ94) κεντρική Αγγελική Καββαδία για την νέα αγωνιστική περίοδο, ανακοίνωσε η ΑΕΚ. Πρόκειται για την  4η διαδοχική χρονιά που θα φοράει την κιτρινόμαυρη φανέλα η έμπειρη κεντρική, η οποία έχει αγωνιστεί πέντε χρόνια στον Παναθηναϊκό και εχει περάσει δύο φορές από το Αιγάλεω..

Η Αγγελική Καββαδία υπέγραψε το συμβόλαιό της στα γραφεία του συλλόγου παρουσία του αντιπροέδρου του Συλλόγου και Διοικητικού υπεύθυνου του γυναικείο τμήματος βόλεϊ, κ. Λευτέρης Αρχόντης.

 Μετά την επισημοποίηση της συμφωνίας η Αγγελική Καββαδία δήλωσε στο επίσημο σάιτ της ομάδας:

“Είμαι πολύ χαρούμενη που για τέταρτη συνεχή χρονιά θα συνεχίσω να αγωνίζομαι με τα χρώματα της ΑΕΚ. Η διοίκηση όλα αυτά τα χρόνια έχει σταθεί στο πλευρό μας προσφέροντας μας κάθε δυνατή βοήθεια. Άλλωστε αυτός ήταν και ένας από τους 2 βασικούς λόγους που συνεχίζω την συνεργασία μου με την ΑΕΚ.

Θέλω να ευχαριστήσω τον πρόεδρο κ. Αλέξη Αλεξίου, τον αντιπρόεδρο κ. Λευτέρη Αρχοντή και τον team manager κ. Νίκο Παναγιωτίδη οι οποίοι μας αγκάλιασαν και στις χαρές και στις λύπες. Εύχομαι η νέα αγωνιστική χρονιά να μας βρει υγιείς και να μας δώσει όσα μας στέρησε η προηγούμενη. Προσωπικά πιστεύω ότι θα γίνουν όλες εκείνες οι ενδεδειγμένες κινήσεις εκ μέρους της διοικήσεως αλλά και του προπονητή ώστε η ΑΕΚ να κατακτήσει το κύπελλο και το πρωτάθλημα“.

AEK (ρόστερ 2021-22)

Πασαδόροι: Όλγα Βεργίδου, Mαρίνα Τσοχατζή

Λίμπερο: Μαριάννα Μπελιά, Eυδοξία Γεωργιάδου

Κεντρικές: Αγγελική Καβαδία, Ιωάννα Γκουντιμένκο, Ιωάννα Πατρινέλη

Ακραίες: Σοφία Κοσμά, Λίντσεϊ Βέιντε(ΗΠΑ)

Διαγώνιες: Παναγιώτα Διώτη

Προπονητής: Κώστας Αρσενιάδης

 

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ