1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
09-06-2021 13:08

Στον Πορφύρα θα πασάρει η Εύα Μασούρα

Στον Πορφύρα θα αγωνίζεται τη νέα αγωνιστική περίοδο η 23χρονη (1μ75) πασαδόρος Εύα Μασούρα, με την διοίκηση της ομάδα του Πειραιά να ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τη νεαρή αθλήτρια.

Η ανακοίνωση του Πορφύρα

«Η 23χρονος πασαδόρος Εύα Μασούρα θα είναι στη δύναμη του Πορφύρα, για την αγωνιστική περίοδο 2021-2022 με μορφή υποσχετικής στη μετακίνηση της, χάρη στην άψογη συνεργασία με τον ΓΣ Πετρούπολης όπου ανήκει.

Με τον ΓΣ Πετρούπολης, παραδοσιακά, ο Πορφύρας έχει άριστες σχέσεις, ως οικογενειακές ομάδες με τις ίδιες αρχές και αξίες και είναι τιμή μας ότι συνεχίζεται η εξαίρετη συνεργασία που εγκαινιάσθηκε πριν 30 χρόνια από τους Παναγιώτη Βασιλόπουλο και Μανώλη Κελέκο, οι οποίοι μεταλαμπάδευσαν το πνεύμα τους στους ανθρώπους που συνεχίζουν το έργο στους δύο συλλόγους. Προσωπικές ευχαριστίες πρέπουν στον Πρόεδρο του ΓΣ Πετρούπολης Θωμά Κοτσαμπά για την άψογη στάση του.

Η Εύα Μασούρα, πτυχιούχος αγγλικής φιλολογίας, δήλωσε για τη μεταγραφή της :

«Νιώθω μεγάλη χαρά που εντάσσομαι στην ομάδα του ΑΟΦ Πορφύρα και θα αγωνιστώ με την φανέλα του την ερχόμενη σεζόν. Είναι μια ομάδα που χαρακτηρίζεται αφενός για την αγωνιστικότητα της όλα αυτά τα χρόνια στην υψηλότερη κατηγορία του γυναικείου βόλεϊ και αφετέρου για το άρτιο κλίμα και την συνεργασία που υπάρχει. Εύχομαι λοιπόν να έχουμε μια καλή χρονιά χωρίς τραυματισμούς με υγεία!»

Πορφύρας (ρόστερ 2021-22)

Πασαδόροι: Εύα Μασούρα, Φερούση Μαρία,

Λίμπερο: Πετρίνα Μπουτσελάκου, Δήμητρα Βαλσαμάκη

Κεντρικές: Αναστασία Ποντικάκη, Νίκη Σταματίου, Μαρία Περέιρα, Μαρία Σαντέ

Ακραίες: Εβελίνα Θαλασσινού, Πάμερι Αφεντάκη, Κωνσταντίνα Ράπτη, Χρύσα Γιαννέλου

Διαγώνιες: Tαϊνά Ροντρίγκες (Βρα), Σακισλή Αναστασία

Προπονητής: Πανδής Βασίλης

 

 

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ