1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
01-03-2021 19:24

Αλεξάνδρα Βάϊντοβα: «Θα επιστρέψω δυνατότερη στα γήπεδα»

Στη «λαβωμένη» συμπαίκτρια τους, την Αλεξάνδρα Βάϊντοβα αφιέρωσαν τη πρόσφατη νίκη με 3-2 κόντρα στον Ηλυσιακό, οι Αμαζόνες. Με τη λήξη του αγώνα οι παίκτριες της Ν. Ερυθραίας έτρεξαν αμέσως στην εξέδρα του κλειστού «Στ. Καλαϊτζής», όπου αγκάλιασαν την Σλοβάκα ακραία της ευχήθηκαν περαστικά και στη συνέχεια έκαναν το καθιερωμένο σδο.

Κατά την αποχώρηση της, και φανερά συγκινημένη η Σλοβάκα ακραία-διαγώνια που πρόσφατα βγήκε από το χειρουργείο, όπου της έγινε αποκατάσταση στους χιαστούς του τραυματισμένου γόνατου της και θα επιστρέψει στα γήπεδα από τη νέα χρονιά, δήλωσε στο Volleynews,gr

« Μακάρι να μπορούσα να βοηθήσω τα κορίτσια στο σημερινό παιχνίδι, έπαιξαν με μεγάλο πάθος και πήραν στο τελος μια σπουδαία νίκη. Δυστυχώς είναι μια πολύ οδυνηρή κατάσταση για μένα αυτός ο τραυματισμός που μου προέκυψε, και ήρθε μάλιστα τη στιγμή που ανέβαινε η απόδοση μου.

Δεν με έχει ρίξει ψυχολογικά αυτή η ατυχία, είμαι δυνατός χαρακτήρας, θα τα καταφέρω, με την βοήθεια των γιατρών και την θεραπεία που θα κάνω, από τη νέα χρονιά θα με ξαναδείτε στα γήπεδα για να κάνω αυτό που αγαπώ, να παίζω βόλεϊ.

Η ομάδα όπως την είδα και στον Άρη και σήμερα (με Ηλυσιακό), είναι πολύ δυνατή παρά τις απουσίες που έχει, παίζει σκληρά και μπορεί να πάρει και άλλες νίκες στη συνέχεια. Τέλος θέλω να ευχαριστήσω την διοίκηση, τους προπονητές του, και όλες τις συμπαίκτριες μου για την συμπαράσταση τους, όλες αυτές τις δύσκολες μέρες που πέρασα και περνάω. Με βοήθησαν πολύ ψυχολογικά και είμαι περήφανη που ανήκω στην οικογένεια των Αμαζόνων.»

Φωτό: greekvolley.gr

 

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ