1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
18-02-2021 17:05

Τέλος η σεζόν για την Βάϊντοβα που υπέστη ρήξη χιαστών και χειρουργείται άμεσα

΄Οσκαρ ατυχίας για την Αλεξάντρα Βάϊντοβα των Αμαζόνων, καθώς επιβεβαιώθηκε το χειρότερο σενάριο για τον χθεσινό τραυματισμό της στο γόνατο. Η μαγνητική εξέταση στην οποία υποβλήθηκε σήμερα το πρωϊ η Σλοβάκα ακραία της ομάδας της Ερυθραίας, έδειξε «ρήξη πρόσθιου χιαστού και οπίσθιου κέρας εσω μηνίσκου και οπισθίου κέρας έξω μηνίσκου».

Το αποτέλεσμα του βαρύτατου τραυματισμού υποχρεώνει την αθλήτρια να μείνει συνολικά εκτός γηπέδων για 6-8 μήνες ενώ αύριο μάλιστα θα μπει στο χειρουργείο για την άμεση αποκατάσταση της μεγάλης «ζημιάς» που υπέστη το γόνατο της. Η άτυχη 32 χρονη αθλήτρια, τραυματίστηκε στο 12-13 του πρώτου σετ στον χθεσινό παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τις Αμαζόνες, το οποίο έγινε στο κλειστό του Αγ. Θωμά, κάτω απο πολικές θερμοκρασίες, όταν μετά από μια προσπάθεια για επίθεση δεν προσγειώθηκε σωστά στο τερέν.

Η είδηση του σοκαριστικού τραυματισμού της  Βαϊντοβα, προκάλεσε μεγάλη θλίψη και απογοήτευση στην οικογένεια του συλλόγου ενω μαζί της επικοινώνησαν για ευχές ταχείας ανάρρωσης, αρκετές συμπαίκτριες της, το προπονητικό τιμ και μέλη της διοίκησης.

Πρόκειται για μια ακόμη πολύ άτυχη στιγμή για την νεοφώτιστη ομάδα τους τελευταίους μήνες, καθώς είχε προηγηθεί η οικιοθελής αποχώρηση για ιατρικούς λόγους της Αμερικανίδας κεντρικής, ‘Ασλεϊ Όουεν  αλλά και ο επίσης τραυματισμός της Δάφνης Βαρουδάκη.

Η αρχηγός των Αμαζόνων υπέστη διάστρεμμα β΄βαθμού στον αγώνα της επανεκκίνησης της Volley league στην εκτός έδρας αναμέτρηση με την Σαντορίνη, με αποτέλεσμα να απουσιάσει στα τελευταία δύο ματς, με Μαρκόπουλο και Παναθηναϊκό. Η Βαρουδάκη είχε πατήσει αντίπαλο της σε μια προσπάθεια για επίθεση, αν και το προπονητικό επιτελείο της ομάδας είχε επισημάνει νωρίτερα στον β΄διαιτητή της συνάντησης δύο φορές, ότι παίκτρια της γηπεδούχου ομάδας, έμπαινε συνεχώς στο τερέν των Αμαζόνων.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ