1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
01-12-2020 22:39

Τίτλοι τέλους για Μάσεκ στην γυναικεία ομάδα του ΠΑΟΚ

H παύση των πρωταθλημάτων ανοίγει την πόρτα για το τρένο της μεγάλης φυγής με πρώτο αποχωρήσαντα τον Μάσεκ. Παρελθόν αποτελεί από την τεχνική ηγεσία της γυναικείας ομάδας βόλεϊ του ΠΑΟΚ, ύστερα από ενάμιση χρόνο, ο Μίχαλ Μάσεκ.Ο 46χρονος Σλοβάκος ήρθε σε συμφωνία με την διοίκηση του δικεφάλου για τη λύση της συνεργασίας τους μετά από πρόταση που είχε από την παλιά του ομάδα τη Λοτζ Κρακοβίας για να την κοουτσάρει στο πρωτάθλημα αλλά και στο δεύτερο τουρνουά Τσάμπιονς Λιγκ που διοργανώνει η Πολωνική ομάδα στην έδρα της από 2-4/2 και διατηρεί σημαντικές ελπίδες πρόκρισης στην ημιτελική φάση.
Για την θέση του αντικαταστάτη του στον πάγκο του ΠΑΟΚ, φαβορί είναι ο συνεργάτης του ολο αυτό το διάστημα, Γιάννης Χαριτωνίδης, ο οποίος έχει την εκτίμηση του προέδρου της ομάδας Κώστα Αμοιρίδη, ενω τον περασμένο Σεπτέμβριο οδήγησε την ομάδα νεανίδων στην αήττητη κατάκτηση του πανελλήνιου πρωταθλήματος στο Μαρκόπουλο.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ