1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
29-11-2020 21:29

Μεγάλα αστέρια του παγκόσμιου βόλεϊ στηρίζουν τα δίκαια αιτήματα των συναδέλφων τους για συνέχιση των πρωταθλημάτων

Η κίνηση είναι αρκετά πρόσφατη, και ξεκίνησε με την πρωτοβουλία διεθνών αθλητών οι οποίοι αγωνίζονται η παρακολουθούν τις εξελίξεις στα Ελληνικά πρωταθλήματα.

Συγκεκριμένα η αθλήτρια του Α.Ο. Θήρας, Φερνάντα Μέλο, ενημέρωσε από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης τους συναθλητές της που αγωνίζονται σε ομάδες του εξωτερικού για να εισπράξει την άμεση, και ανεπιφύλακτη διαμαρτυρία και συμπαράστασή τους.

Εν προκειμένω, η αθλήτρια του Α.Ο. Θήρας Φερνάντα Μέλο ενημέρωσε μέσω των σόσιαλ μίντια τους συναθλητές της που αγωνίζονται σε ομάδες του εξωτερικού, για να εισπράξει την άμεση, και ανεπιφύλακτη διαμαρτυρία και συμπαράστασή τους.

Η λίστα των διεθνών αθλητών που ποστάρουν κάτω από το hashtag # HELPGREECE μεγαλώνει συνεχώς, με τον θηριώδη Κουβανό κεντρικό/ μπλοκέρ της Ιταλικής Civitanova Robertlandy Simón Aties, την Βραζιλιάνα ακραία Regiana Vidias και τις ομοεθνείς της διαγώνιες Bruna da Silva και Jessica Ventura, την Κουβανή διεθνή ακραία Dayami Sanchez, και τον Βραζιλιάνο κεντρικό του πρωταθλητή ΠΑΟ «Lucāo» Lucas Rangel να είναι μερικοί από τους πολλούς αθλητές που συμμετέχουν.

 

 

 

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ