1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
28-05-2013 21:13

Κελεσίδου η αντί-Ξανθή στον ΠΑΟ

H Eιρήνη Κελεσίδου θα είναι το νέο λίμπερο στον Παναθηναϊκό στη θέση της Ξανθής Μυλωνά που μετά τη βοήθεια που πρόσφερε στην ομάδα από τα μέσα της σεζόν 2012-13 θα αποχωρήσει για να αφοσιωθεί στην οικογένεια της.
Οι «πράσινοι» σκέφτηκαν και την περίπτωση της Ρόγκα αλλά επειδή έχει οψιόν ανανέωσης για δεύτερη χρονιά με την ΑΕΚ δεν ήθελαν να περιμένουν και έκλεισαν την διεθνή αθλήτρια που τιμής ένεκεν ο Ηρακλής της παραχώρησε το δελτίο της. Η Κελεσίδου είναι γεννημένη 16/05/1991 και έχει ύψος 1.75 και ήταν από τις πρώτες επιλογές του Γιώργου Ρούσση.

8 σχόλια

  • Comment Link epivitoras Δευτέρα, 03 Ιουνίου 2013 11:52 posted by epivitoras

    https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10151584825456870&set=p.10151584825456870&type=1&theater

    Δες στην φωτογραφία το σχόλιο του επιβήτορα ... σου ξέφυγε !

  • Comment Link AEKVCfan Κυριακή, 02 Ιουνίου 2013 22:43 posted by AEKVCfan

    rafel1 κάτσε γιατί μάλλον παρεξηγήθηκα...
    έχεις απόλυτο δίκιο, προφανώς και δε υπάρχει καν λόγος να γίνονται τέτοιου είδους σχόλια, και ούτε πρέπει...
    απλώς επειδή μόνο εμείς βγαίνουμε κάθε φορά αυτοί που κοιτούν την ομορφιά και τον κώλο των παικτριών [όχι πως δεν το κάνουν] απλά το ανέφερα..

    προσωπικά αν ο άλλος είναι σωστός αθλητής αγωνιστικά έχει ψυχή και πάθος εμένα μου αρκεί και μου περισσεύει για την ομάδα της καρδιάς μου, δεν πάει να είναι και ο κουασιμόδος...
    αντίθετα αν είναι ένας παίκτης ΚΑΙ ωραίος και εγώ - όπως και οι άντρες αντίστοιχα- φυσικά και θα το θαυμάσω... αν είναι ωραίος και δεν έχει επαφή με το άθλημα τι να τον κάνω;; να τον πάμε στα καλλιστεία, όχι στον αθλητισμό :p
    φυσικά και ο raylight έχει απόλυτο δίκιο σ αυτό που λέει απλώς τονίζω πως ντάξει δεν είναι δα μόνο οι ΑΕΚτζηδες!

  • Comment Link rafel1 Κυριακή, 02 Ιουνίου 2013 21:07 posted by rafel1

    AEKVCfan δεν στο λέω επειδή είμαι Παναθηναικός αλλά πέρα από το http://forum.greenwebfans.com σε όλα τα άλλα οπαδικά sites και blogs σχεδόν σε όλων των ομάδων τέτοιου τύπου σχόλια είναι πάρα πολλά για να μην πω τα περισσότερα.Και εγώ πιστεύω πως αν κάποιος ενδιαφέρεται πραγματικά για τη ομάδα του στο βόλλευ όταν ακούσει ότι πήρε την Γιώτα θα χαρεί και για το αγωνιστικό κομμάτι.Δηλαδή εσύ θα ήθελες στο βόλει αντρών να έχεις παίκτες που να παίρνουν πρωτάθλημα ή να είναι όμορφoι; Kαι γιατί εδώ δεν γίνονται τέτοιου τύπου σχόλια;

  • Comment Link AEKVCfan Κυριακή, 02 Ιουνίου 2013 20:06 posted by AEKVCfan

    raylight επέτρεψε μου όμως να σου παραθέσω κάποια σχόλια γαύρων σε γαύρικο σαιτ στην ανακοίνωση απόκτησης της γιώτας, για να τα λέμε και όλα... :
    -Tι ωραια κομματι απο ρωσια ειναι αυτο ρε μαγκες???Ολοι διαρκειας στο γυναικειο βολλευ!!! Ειναι απο μονη της η κοπελα,ενας λογος να πηγαινεις καθε κυριακη στο ρεντη!!! Χεχεχε!!! Μπραβο στην διοικηση κουντουρη!!!Πολλα μπραβο!!!!
    -Πωπωπω τι μανουλι ειναι αυτο που πηραμε!
    -Μηπως να το γυρισουμε το γυναικειο βολει...;

    γιατί ότι κι αν λέμε όποιος άντρας κι αν δει ωραία γυναίκα ότι ομάδα κι αν είναι αυτός θα τη θαυμάσει και θα το πει!
    και καλά θα κάνει!!

  • Comment Link raylight Πέμπτη, 30 Μαΐου 2013 21:14 posted by raylight

    Πέρα από τη aekvcfan δεν υπάρχει ούτε ένας αεκτζής τις τελευταίες 2 εβδομάδες που να γράφει εδώ και να έχει έστω και μια μικρή επαφή με το άθλημα.Όλοι οι άλλοι λένε για το ποιος χρωστάει σε ποιον, ποιος κλαίει περισσότερο και ποιος έχει τις ποιο όμορφες παίκτριες.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ