1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
19-04-2013 22:30

Ο Ορφανός στο ...τιμόνι του Μαρκόπουλου

Η νέα διοίκηση της ομάδας του Μαρκόπουλου ανέλαβε έργο αμέσως μετά την εκλογή της και ξεκίνησε το σχεδιασμό της ομάδας για τη νέα σεζόν.

Η αρχή έγινε με την πρόσληψη του, Γιάννη Ορφανού, που θα είναι ο νέος προπονητής της ομάδας και διάδοχος του Γιώργου Λυκούδη που μετά από 6 χρόνια δεν θα βρίσκεται στον πάγκο της ομάδας των Μεσογείων.

Αναλυτικά η επίσημη θέση του Α.Ο. Μαρκοπούλου:
«Ο Αθλητικός Όμιλος Μαρκοπούλου διανύει περίοδο πλήρους ανανέωσης και ανεβάζει τον πήχη ψηλά όσον αφορά στους στόχους που έχει θέσει για την νέα χρονιά. Το σωματείο διαθέτει παράδοση στην Α1 Εθνική κατηγορία του γυναικείου Βόλεϊ και η Διοίκησή του μελέτησε προσεκτικά τις επιλογές της ως προς το πρόσωπο του νέου προπονητή, που θα κληθεί να αναλάβει το τιμόνι της ομάδας.

Το Δ.Σ. έκρινε πως η καλύτερη επιλογή είναι ο κ. Ορφανός Γιάννης. Η πρόταση έγινε και οι δύο πλευρές έδωσαν τα χεριά και η συνεργασία πραγματώθηκε. Στο πρόσωπό του συγκεντρώνονται πολλά από τα κριτήρια που είχε θέσει η Διοίκηση. Ο κ. Ορφανός είναι ένας νέος άνθρωπος, που παρά το νεαρό της ηλικίας του, έχει ήδη διαγράψει μία σημαντικότατη πορεία στο χώρο του ελληνικού βόλεϊ.

Ο τεχνικός διαθέτει εμπειρία καθώς έχει διατελέσει προπονητής στις υποδομές του Γ.Σ. Κερατέας όπως και Β’ προπονητής στη γυναικεία ομάδα του ίδιου συλλόγου. Έπειτα, ανέλαβε τις υποδομές της ΑΕΚ καθώς και τη θέση του Β’ προπονητή στην γυναικεία ομάδα του εν λόγω συλλόγου. Η καριέρα του συνεχίστηκε στον πάγκο του ΔΑΣ Ωραιοκάστρου ως Α’ προπονητής της ομάδας.

Αξίζει να αναφερθεί και το συναισθηματικό δέσιμο που υπάρχει μεταξύ του νέου προπονητή και του συλλόγου, καθώς ο κ. Ορφανός είναι ένας άνθρωπος του τόπου, ένας άνθρωπος του Μαρκοπούλου που με την πορεία του έχει κάνει περήφανη την περιοχή.

Εντός των ημερών αναμένεται η συνάντηση των αθλητριών με τον νέο προπονητή και μια χρονιά πολλά υποσχόμενη ξεκινά.

Το Δ.Σ. του ΑΟ Μαρκοπούλου revoil και οι φίλαθλοι της ομάδας εύχονται καλή αρχή στον κ. Ορφανό, κάθε επιτυχία και να οδηγήσει με την εμπειρία και τις γνώσεις του την ομάδα εκεί που της αξίζει».

2 σχόλια

  • Comment Link nikman Σάββατο, 20 Απριλίου 2013 12:35 posted by nikman

    Καλά, φοβερή η ανακοίνωση! Δάκρυσα...απ'τα γέλια...

  • Comment Link HRA2007 Σάββατο, 20 Απριλίου 2013 04:39 posted by HRA2007

    η χρονια ξεκινα με υψηλο τον πηχυ
    χωρις χρηματα ομως δεν μπορει κανεις να βαλει στοχους,προσωπικα βλεπω την ομαδα να εχει την τυχη του δασω

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ