1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
07-09-2020 13:12

Αγιασμός για καλή χρονιά στην Θέτιδα Βούλας

Τον καθιερωμένο αγιασμό για την επίσημη έναρξη της νέας αγωνιστικής χρονιάς πραγματοποίησε στο κλειστό «Γ. Γεννηματάς», ο  σύλλογος της Θέτιδας Βούλας, σήμερα Δευτέρα στην πρωινή προπόνηση της ομάδας των Γυναικών.
Παρόντες ήταν το σύνολο των αθλητριών, το προπονητικό τιμ, και μέλη του διοικητικού συμβουλίου. Η φετινή χρονιά, μετά την διετία του Γιάννη Νικολάκη, βρίσκει το σύλλογο της Βούλας με αρκετές αλλαγές στον πάγκο και στο ρόστερ της.

Νέος προπονητής ανέλαβε ο Γιώργος Ρούσης, αποκτήθηκαν νέες παίκτριες όπως η κεντρική Μαρκέλα Παπαγεωργίου, η πασαδόρος Λαμπρινή Κωνσταντινίδου, η ακραία Μαριαλένα Δραγουμάνου, η ακραία Πηγιάνα Μεθενίτη, η Πολωνή διαγώνια Χάταλα ενώ ανανέωσαν οι σταθερές αξίες του συλλόγου, η ακραία Μανωλίνα Κωνσταντίνου, η κεντρική Αναστασία Γεωργιάδου, η επίσης κεντρική Αναστασία Σιρίνινα, η λίμπερο Εβίτα Ξηντάρα και η επίσης πασαδόρος, Ευανθία Λάβδα.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ