1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
07-09-2020 14:55

Οι μικρές της Λαμίας που έγιναν...γυναίκες

«Ψήλωσαν» ακόμη περισσότερο τρεις ταλαντούχες αθλήτριες του ΑΟ Λαμίας, καθώς η διοίκηση του συλλόγου μετά από εισήγηση του τεχνικού τιμ, αποφάσισε να τις προωθήσει στη γυναικεία ομάδα.

Οι «μεγάλες-μικρές» που κέρδισαν την άνοδο στο ρόστερ των γυναικών και πιθανόν να έχουν συμμετοχή στους αγώνες της Volleyleague γυναικών είναι οι: Τσιούμα Αθανασία (διαγώνιος), Παπαμίχου Δέσποινα(κεντρικός),Τσαγκάρη Εντιάνα (ακραία)

.Αναλυτικά η ανακοίνωση του νεοφώτιστου συλλόγου αναφέρει:

«Συνεχίζουν στο ρόστερ της γυναικείας ομάδας τρία κορίτσια από τα αναπτυξιακά!».Το Δ.Σ. του συλλόγου μας ανακοινώνει ότι και φέτος τρία κορίτσια από τα αναπτυξιακά τμήματα του συλλόγου μας, θα αποτελούν βασικό κομμάτι του ρόστερ της γυναικείας ομάδας, στο απαιτητικό πρωτάθλημα της Volleyleague.

Πρόκειται για τις: •Τσιούμα Αθανασία (διαγώνιος), •Παπαμίχου Δέσποινα (κεντρικός),•Τσαγκάρη Εντιάνα (ακραία).

Να ευχηθούμε σε όλες να έχουν υγεία, καλή χρονιά στο σχολείο τους, προσήλωση στους στόχους και τα όνειρά τους, επιμονή κι υπομονή να κερδίσουν ότι καλύτερο μπορούν μέσα στους αγωνιστικούς χώρους.»

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ