1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
06-05-2019 16:49

Παρελθόν ο Δημήτρης Σολκίδης απο τον πάγκο του ΠΑΟΚ

Την λήξη και επίσημα της συνεργασίας με τον προπονητή της γυναικείας ομάδας βόλεϊ, Δημήτρη Σολκίδη, που βοήθησε τον ΠΑΟΚ να πάρει την ανοδο απο την Πρι Λιγκ στην Volleyleague γυναικών για πρώτη φορά στην ιστορία του, ανακοίνωσε ο δικέφαλος της Θεσσαλονίκης.

 Η διοίκηση του γυναικείου τμήματος που έχει πολύ μεγάλα σχέδια για την ενίσχυση της ομάδας τη νέα σεζόν, με την απόκτηση μεγάλων ονομάτων από την Ελλάδα και το εξωτερικό, ώστε να μπορέσει να διεκδικήσει τον τίτλο στην Volleyleague, προσανατολίζεται για την πρόσληψη Σέρβου τεχνικού ενώ ως υποψήφιου έχει γραφτει απο το Volleynews και το όνομα του πρώην προπονητή και πρωταθλητή με της ομάδα των Ανδρών, Γιάννη Καλμαζίδη.

Η ανακοίνωση του δικεφάλου αναφέρει:

«O ΠΑΟΚ και το τμήμα Βόλεϊ Γυναικών ανακοινώνουν τη λήξη της συνεργασίας με τον προπονητή Δημήτρη Σολκίδη.Το τμήμα και, ιδιαίτερα ο διοικητικός υπεύθυνος κ. Κώστας Αμοιρίδης, καθώς και ο Έφορος κ. Γιώργος Χατζηβασιλειάδης ευχαριστούν από καρδιάς τον προπονητή για την συμβολή του στην άνοδο στην Volleyleague Γυναικών για πρώτη φορά στην ιστορία του τμήματος.Ευχόμαστε στον κ. Δημήτρη Σολκίδη καλή επιτυχία τόσο σε προσωπικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο.»

Σχετικά άρθρα

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ