1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
22-04-2019 01:32

Κυριάκος Καμπερίδης: «Ο Παναθηναϊκός θα δώσει πάλι αίγλη στην Volley League» (vid)

Ο προπονητής της γυναικείας ομάδας του Παναθηναϊκού Κυριάκος Καμπερίδης υλοποίησε την εντολή ανόδου που πήρε από την διοίκηση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου στήνοντας από την αρχή μία νέα ομάδα που κατάφερε να επιστρέψει στη μεγάλη κατηγορία. Ο Καμπερίδης μίλησε στην κάμερα του volleynews.gr και απένειμε τα εύσημα στις αθλήτριες του και ευχαρίστησε την διοίκηση: 

 

«Δεν πέτυχα μόνος μου την άνοδο. Τα κορίτσια κατέθεσαν όλες τους τις δυνάμεις. Ημασταν καλή ομάδα. Χάσαμε δύο φορές από τον ΠΑΟΚ και το παλέψαμε σε όλα τα ματς. Θέλω να ευχαριστήσω τον οργανισμό του Παναθηναϊκού που μας στήριξε μέσα από τη νέα προσπάθεια της νέας διοίκησης. Όλα λειτούργησαν άψογα. Να ευχαριστήσω τις αθλήτριες και όλους τους συνεργάτες μου. Τους ευχαριστώ πολύ. Ελπίζω ο Παναθηναϊκός να επιστρέψει δυνατός για να του δώσει την ανταγωνιστικότητα και την αίγλη που χρειάζεται».

Για την πιο δύσκολη στιγμή της σεζόν είπε: «Η πιο δύσκολη στιγμή ήταν στο δεύτερο ματς με τον ΠΑΟΚ που χάσαμε στη Θεσσαλονίκη. Είχαμε την ευκαιρία στο 1ο και στο 5ο σετ να τα κερδίσουμε. Είχαμε ένα μεγάλο πλεονέκτημα και αυτό ήταν ότι δουλεύαμε πολύ. Αυτό μας έκανε σκληρούς. Και αυτό μας βγήκε στο γήπεδο και έφερε το αποτέλεσμα της ανόδου».

Media

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ