1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
20-04-2019 21:10

Τζίνα Λαμπρούση: «Θέλουμε να κάνουμε φιέστα στον τρίτο τελικό»

Η κεντρική του Ολυμπιακού Τζίνα Λαμπρούση (στη φωτογραφία μία από τις σπάνιες ενέργειες της στην υποδοχή καθώς οι κεντρικές δεν κάνουν υποδοχή) έκανε εξαιρετική εμφάνιση και ξεκαθάρισε πως η ομάδα της δεν θέλει να έχει απώλειες στους τελικούς με τον Πανναξιακό ώστε στον τρίτο αγώνα να γίνει φιέστα τίτλου:

«Ο πρώτος στόχος επετεύχθη στις Σέρρες με το Κύπελλο. Σήμερα θέλαμε πάρα πολύ τη νίκη και μπήκαμε συγκεντρωμένα. Ενδεχομένως να κάναμε και κάποια λάθη τα οποία θα δούμε και θα διορθώσουμε και τώρα πάμε στη Νάξο για το 2-0. Στόχος μας είναι να επιστρέψουμε εδώ και να πανηγυρίσουμε την κατάκτηση του πρωταθλήματος στον τρίτο τελικό».

Κωστακόπουλος: «Δεν είχαμε διάρκεια»

Ο προπονητής του Πανναξιακού Νίκος Κωστακόπουλος δήλωσε: «Παίξαμε καλά κατά διαστήματα, αλλά δεν είχαμε διάρκεια στην απόδοσή μας. Ο Ολυμπιακός ήταν καλύτερος και δίκαια επικράτησε. Ελπίζω σε αρκετά καλύτερη απόδοση στο επόμενο παιχνίδι στη Νάξο αν θέλουμε να ελπίζουμε σε κάτι καλύτερο».

Aνοιξε λογαριασμό ο Ολυμπιακός στους τελικούς με τον Πανναξιακό

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ