1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
12-02-2019 22:37

Ο ΑΟ Θήρας αναζητεί άλλη μία υπέρβαση στο Αϊδίνιο (13/2, 18.00)

Στο Αϊδίνιο βρίσκεται ο ΑΟ Θήρας για τον επαναληπτικό του προημιτελικού αγώνα του Τσαλεντζ Καπ, που θα κρίνει αν θα συνεχίσει την πετυχημένη ήδη πορεία του στην Ευρώπη και στο Τσαλεντζ Καπ (13/2, 18.00). (19.00 τοπική αλλά υπάρχει διαφορά μιας ώρας από το Τσεσμέ).
Την προηγούμενη εβδομάδα και στο πρώτο παιχνίδι η ομάδα της Σαντορίνης έβγαλε πάθος και ψυχή, όμως η τουρκική ομάδα έφυγε νικήτρια από τις Κυκλάδες με 3-2 σετ και έχει μικρό προβάδισμα πρόκρισης. Για να πάρουν το εισιτήριο για τα ημιτελικά της διοργάνωσης οι αθλήτριες του Μπράνκο Γκάτις χρειάζονται καθαρή νίκη (3-0, 3-1) ή να επικρατήσουν με 3-2 και να κατακτήσουν το χρυσό σετ.

Ο ΑΟ Θήρας μετά το παιχνίδι της Θεσσαλονίκης με τον Αίαντα για την 15η αγωνιστική της Volleyleague, ταξίδεψε την Κυριακή αεροπορικώς για τη Χίο μέσω Αθήνας και από εκεί πέρασε στον Τσεσμέ της Τουρκίας ακτοπλοϊκώς. Την αποστολή παρέλαβε πούλμαν για να διανύσουν οδικώς τα υπόλοιπα 191 χλμ. μέχρι το Αϊδίνιο.

Ο Γκάιτς είχε την ευκαιρία να δει τις αντιπάλους του στην εντός έδρας ήττα του Αϊδίνιου από την Φενέρμπαχτσε με 3-2 σετ, που τις κράτησε στην 10η θέση της βαθμολογίας του πρωταθλήματος Τουρκίας. Διαιτητές του αγώνα θα είναι ο Ισπανός Ραφαέλ Γκονζάλες και ο Βούλγαρος Κίριλ Στογιάνοφ.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ